• Tom Riddle

Když se před lety objevila reality show, kde si Paris Hilton hledala kamarády, myslel jsem si, že Reality TV už nemůže klesnout hlouběji. To jsem ale ještě neznal Odvykačku celebrit s doktorem Drew Pinskym. Béčkové hvězdičky či příležitostné vyhaslé áčkové hvězdy se jezdí léčit ze závislosti do jedné velké vily, kde jsou pod neustálým dohledem kamer a "odborného" týmu titulního Dr. Drewa, který je zřejmě uznávaný psychiatr, ale veškeré jeho konání a reakce na všeljaké výbuchy vzteku a slzí pacientů působí směšně a podivně. Tohle je ta pravá špína, kde nikomu není nic svaté, "celebrity" se ponižují a odhalují svá nejtajnější tajemství celému světu v kroužku podobných fetek a sem tam v návalu absťáků se mezi sebou hádají. Dávám sice jednu hvězdu, protože objektivně je to svinstvo a nic lepšího si určitě nezaslouží, ale stejně jako Parisina show, i tohle je guilty pleasure jako prase. Viděna pátá řada s účastníky: Amy Fisher (Pornstar), Jessica Sugar Kiper (Survivor Gabon), Jeremy Jackson (Hobbie Buchanon), Sean Young (Lois Einhorn z Ace Ventury), Bai Ling (Crank 2), Steven Adler (bubeník Guns N Roses) a Dwight Gooden (nějaký sportovec, či co).(23.7.2011)