Reklama

Reklama

Monsutâzu kurabu

  • Japonsko モンスターズクラブ (více)

Obsahy(1)

Ryoichi Kakiuchi se dobrovolně odřízl od světa. Žije sám v malé chatě v zasněžené horské oblasti, kde je jeho jediným posláním výroba bomb. Ty pak posílá poštou různým korporacím a útoky se snaží zničit japonský společenský systém. Svou poslední bombu se rozhodne poslat japonskému premiérovi. Avšak té noci se mu zjeví jeho starší bratr, který zemřel během dopravní nehody. Díky tomuto zvláštnímu setkání se Kakiuchi začne dozvídat rodinná tajemství, která jsou spojená s jeho osudem. (Jigvell)

(více)

Recenze (2)

Cedr 

všechny recenze uživatele

Unabomber ala Toyoda. Monsters Club je velmi zkušeně natočený nicméně skvělé scény a zajímavé dialogy/monology jsou bohužel střídány monology mnohem méně poutavými. I přes svou střízlivou délku Monsters Club tu a tam zanudí. A to je obzvlášť neodpustitelné u abstraktně poetických filmů jako tento. ()

mortymer 

všechny recenze uživatele

Tak ako aj v predošlom filme sa Toyoda stále vyjadruje značne poetickým spôsobom, ktorý sa ale stále viacej približuje realite. Hlavný hrdina žije na samote v chate kdesi v lesoch, kde potichu vyrába bomby. Na celom filme sa dá pozorovať ako si Toyoda uvedomuje svoju zmenu, ktorá vrcholí jeho typickým endingom ako ho poznáme z jeho starej éry, vrátane geniálneho rockového podkladu a záujimavým monológom hlavného hrdinu. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama