Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alexandra D'Artagnan, juniorská členka Národní bezpečnostní agentury NSA, odhalí spiknutí s cílem zavraždit amerického prezidenta. Kvůli zamezení této hrozby požádá Alexandra o pomoc tři mezinárodní špiony. (TV Barrandov)

Recenze (7)

Fajt odpad!

všechny recenze uživatele

Je to vůbec možné tuto stupiditu předložit divákům. kdo ji asi prosadil do distribuce ? Bože, kam se poděla tolik potřebná cenzura, alespoň v tomto případě přímo živelně ! ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tento Mockbuster vznikl ve stejné době, jako velkorozpočtová popkornová fantasy úprava od režiséra Paula W.S. Andersona. Tvůrci z Asylumu vsadili na současnost a takřka se zachováním hlavní dějové linky vše přepracovali do elitní jednotky pod názvem ´Mušketýři´. A jak jinak, hlavní tři agenti pracující zásadně spolu mají ony známá jména. Pozor, Porthos a D´Artangan jsou ženy. Zajímavě si poradili s postavou kardinála, jako hlavního záporáka. Udělat z něj hlavního velitele jednotky, který zradí, je sice to nejjednodušší co mohlo být, ale nakonec, proč to komplikovat. Natočeno je to celé v HK stylu. Tempo je tedy vcelku rychlé, akce střídá akci a vše jde přísně po hlavní dějové lince bez vedlejších motivů. A jak je u Asylumu zvykem, i zde převládají pixely a to v podobě výbuchů, záblesků u hlavní během střelby, helikoptér a dalších. Po grafické stránce jsou digitální efekty sice viditelné, ale nevypadají zase až tak hrozně, jak tomu bývalo dříve hlavně u katastrofických filmů. Celkový dojem? Jedná se o obyčejný béčkový snímek, jaké vznikali především v 90. letech a má za cíl pouze akční filmovou zábavu a nic víc. ()

Socrates odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je top kousek, možná i král "Asylum stylu". I když není k vidění žádnej krokožralok nebo nějaká elektrická megakreveta, nebojte se, že se nepobavíte. Přestože dávám odpad!, tuhle komediální lahůdku nabušenou fantastickejma trikama, skvělejma hereckejma výkonama a parádním příběhem, by měl každej vidět. ()

PerToon odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby Michele Boyd hrála ve více filmech, tomuhle počinu od Asylum bych se vyhnul obloukem, jenže "pro krásu se musí trpět". A ne vždy se to vyplatí. Sice tu nenajdete gigažraloky, hyperpiraně a transmorfery, ale tím míň se tohle dílo liší od videa co jste si natočili s partou kamarádů v parku, kvalitněji, se zápletkou a s vyšší sledovaností. 1 hvězdička za Michele, celkově lepší odpad. [stream, originál] ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama