Choegoui sarang (TV seriál)

Greatest Love, The

Best Love

(neoficiální název)

Romantický / Komedie

Jižní Korea, 2011, 16x50 min

• Zíza

Asi měsíc a kus před jsem viděla Protect the Boss a to se mi tedy líbilo o dost víc. Hlavní hrdina byl taky ujetý (tenhle možná o něco víc), ale je tu velký rozdíl v hrdinkách. Ta v Protect the Boss byla o mnoho lepší. Hodně dlouho mě to nudilo. A pak přišel konec 5. epizody a začátek 6. a já si konečně řekla jo, vypadá to zajímavě. Jenomže tohle netrvalo ani do konce té 6. epizody a už jsem se zase nudila. Stále do kola to samé. Ale jsem vcelku vytrvalý člověk, tak jsem koukala dál, ačkoliv jsem se u toho výsostně nudila. Konec 10. epizody byl zase zajímavý, ale pak se to zase dalo k nudě. V 11. epizodě konečně došlo k nějakému tomu cukrování a vypadalo to vcelku pěkně, ale pak zase nuda. A 14. epizody se mohly ronit slzy. Ale proč 15. a 16. epizoda byly takový... zbytečný. Jak tak koukám na zdejší hodnocení, spoustě lidem se to líbilo, mně ne, bohužel. Nudilo mě to a i ten hlavní hrdina se mi za chvilku okoukal (navíc mi ze začátku byl děsně protivnej a nesnášela jsem ho). Takže jsem dlouho fandila doktůrkovi alternativní medicíny a pak mi bylo jedno, kdo si vrzne. Nejvíc, co mě pobavilo, byli doktoři. Jak šli léčit Dokka, v předu ten "nejsilnější", jako Strážci vesmíru (nebo spíš jako Kammen Rideři :-D). A všiml si i někdo jiný, že ke konci se bílý mobil změnil za černý? A i když jsem to viděla celé, trochu lituju toho času (mohla jsem si třeba číst Stmívání, myslím, že tím bych čas strávila smysluplněji). Nic moc 2* za občasné dobré momenty. Ale to je můj názor, zbytek tu šou miloval (ale pořád nevím proč :-D).(15.2.2012)

Ten, kto vymyslel postavu Dokko Jina, musí byť génius. Dlho som sa tak nezasmiala. Avšak plný počet hviezdičiek nedám, lebo ku koncu to už strácalo dych.(24.10.2011)