Choegoui sarang (TV seriál)
Greatest Love, The
Best Love
(neoficiální název)
Romantický / Komedie
Jižní Korea, 2011, 16x50 min
Plakáty
Ae Jung je bývalá členka populární dívčí kapely The National Treasure Girls. Tato kapela se ale bohužel před 10 lety rozpadla. Její kariéra od té doby upadla. Vše se změní, když se potkává s Dokko Jinem, který je na vrcholu své herecké kariéry a je největší hvězdou současnosti. Začíná tak nejen nová slibná kariéra Ae Jung, ale také jejich komplikovaný vztah. (Pethushka)
Zíza
Asi měsíc a kus před jsem viděla Protect the Boss a to se mi tedy líbilo o dost víc. Hlavní hrdina byl taky ujetý (tenhle možná o něco víc), ale je tu velký rozdíl v hrdinkách. Ta v Protect the Boss byla o mnoho lepší. Hodně dlouho mě to nudilo. A pak přišel konec 5. epizody a začátek 6. a já si konečně řekla jo, vypadá to zajímavě. Jenomže tohle netrvalo ani do konce té 6. epizody a už jsem se zase nudila. Stále do kola to samé. Ale jsem vcelku vytrvalý člověk, tak jsem koukala dál, ačkoliv jsem se u toho výsostně nudila. Konec 10. epizody byl zase zajímavý, ale pak se to zase dalo k nudě. V 11. epizodě konečně došlo k nějakému tomu cukrování a vypadalo to vcelku pěkně, ale pak zase nuda. A 14. epizody se mohly ronit slzy. Ale proč 15. a 16. epizoda byly takový... zbytečný. Jak tak koukám na zdejší hodnocení, spoustě lidem se to líbilo, mně ne, bohužel. Nudilo mě to a i ten hlavní hrdina se mi za chvilku okoukal (navíc mi ze začátku byl děsně protivnej a nesnášela jsem ho). Takže jsem dlouho fandila doktůrkovi alternativní medicíny a pak mi bylo jedno, kdo si vrzne. Nejvíc, co mě pobavilo, byli doktoři. Jak šli léčit Dokka, v předu ten "nejsilnější", jako Strážci vesmíru (nebo spíš jako Kammen Rideři :-D). A všiml si i někdo jiný, že ke konci se bílý mobil změnil za černý? A i když jsem to viděla celé, trochu lituju toho času (mohla jsem si třeba číst Stmívání, myslím, že tím bych čas strávila smysluplněji). Nic moc 2* za občasné dobré momenty. Ale to je můj názor, zbytek tu šou miloval (ale pořád nevím proč :-D).(15.2.2012)
Aluminium
Ten, kto vymyslel postavu Dokko Jina, musí byť génius. Dlho som sa tak nezasmiala. Avšak plný počet hviezdičiek nedám, lebo ku koncu to už strácalo dych.(24.10.2011)