Reklama

Reklama

Hwaiteu keuriseumaseu

(seriál)
  • Jižní Korea 화이트 크리스마스 (více)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osm studentů zůstane přes Vánoce ve škole v horách. Jako dozor je tu s nimi jeden učitel. Zůstali zde, protože dostali výhružný dopis a chtějí zjistit, kdo ho poslal. Na Štědrý den se u vrat školy objeví zraněný člověk po autonehodě. Vezmou jej na ošetřovnu, kde blouzní v horečkách. A pak se stane první vražda. Kdo za tím stojí? Komu můžu věřit? Atmosféra ve škole houstne. Kdo bude další? (Zíza)

(více)

Recenze (13)

Sykon 

všechny recenze uživatele

Největší předností tohoto seriálu je propracovaný příběh. Triková, a chvílemi možná i herecká, stránka seriálu je o něco horší, ovšem v tomto typu seriálu to není zásadní problém. Ovšem ta hutná atmosféra přebíjí všechny nedostatky. Líbil se mi i konec, ovšem jeho vysvětlení až tak moc ne - mám prostě pocit, že kdyby se v tom někdo rýpal, našel by pár nesrovnalostí. Proto po dlouhé době zvažování dám "jen" 4*, ovšem velmi silné a s klidným svědomím tento seriál můžu jen doporučit. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem se rozhodla pro shovívavější oko. Po příběhové stránce tomu není moc co vytknout. Nejdřív to bylo jenom zajímavé, ale postupem času mě to vtahovalo pořád víc a víc. Poslední dvě epizody jsem to sledovala jak v tranzu a skoro bez dechu. Jediné, co se mi tam nezdálo, bylo 'trauma' jedné z postav. Co už je ale horší, je technická stránka věci. Tu krev jsem jim opravdu nevěřila, pár scén na mě křičelo 'modré pozadí'.... To to pro mě sráží na nějakých 9/10, takže dejme tomu slabých 5*. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

První dva díly bych přirovnala k pomatenému míchaní karet, kde je zajímavé jen to, že nikdo neví, kdo je míchá. Já se začala bavit až při rozdávání karet na stůl. Až v té době mi začaly první díly dávat najednou smysl. Jakmile se začne hrát, napětí značně roste. Dostáváme se až do nejhlubšího nitra všech postav, skládanka začíná zapadat, přesto se všichni topí v nejistotě. Když se hra chýlí ke konci, člověk už ani nedýchá...Je to svým způsobem geniální. Abych to ale úplně pochopila, musím to vidět ještě alespoň jednou. ()

lnsmdrms 

všechny recenze uživatele

Z příběhové stránky, napínavé a propletené, i když trochu i průstřelné ale i přes to si to zachovalo svou tvář. Zpětně ještě je dobré poslouchat rádio, které hraje v prvních dvou dílech. Tam totiž lze zaslechnout, k čemu se schyluje. Z vizuální stránky mi přišlo, že tvůrci použili náhodnou 3D green screen grafiku, co si stáhnete z prvního odkazu na Googlu a to samé platilo i o zvukových efektech. Za celý seriál jsem neslyšel jiný efekt výstřelu, než ten jeden základní. Ale musí se nechat, že vybrali celkem zajimavou hudbu, kterou bych úplně nečekal u korejského dramatu. Hodilo se to do atmosféry a k postavám. Mít to lepší CGI, SE a trochu toho života do toho umírání při hereckém výkonů, tak dávám plný počet. 4* ()

Alisha666 

všechny recenze uživatele

Kdybych tam těch hvězdiček mohl narvat deset, tak je tam naperu. Od první vteřiny do té poslední - fantastic, baby. Tak abych tady neblinkal jen duhu a něco k tomu řekl: za prvé je to v zimě (plus body ode mě, starého mrzouta, co zimu tak rád), za další - to obsazení bych si sám nevymyslel ani ve snu, na kterej ouřad mám psát děkovnej dopis? A dál - atmosféra. Vážení! ta atmosféra. Sic není u korejských snímků ojedinělá, už mě to párkrát sebralo, ale tahle podivná, plíživá, schizoidní atmosféra, ta nedá mozku ani dušičce pokoj. Uzavřená skupinka teenagerů a pančitel. A pančitel není a je tu pan doktor. Pan doktor Psychopat. A psychopaty já mám rád. A vlastně kdo z těch osmi/devíti studentů je normální, to si řekněme na rovinu. Andílek to asi nebude a rudovlasej Woobin asi taky ne. A jestli byl celý průběh čupr, co potom ten konec! Experiment, který vyšel. Halelujah! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama