Reklama

Reklama

František Krištof - Veselý

(TV film)
všechny plakáty
Dokumentární / Hudební
Slovensko, 1994, 40 min

Obsahy(1)

Profil populárnej hereckej a speváckej hviezdy slovenskej scény 20.storočia Františka Krištofa Veselého. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Velice slušný dokument z cyklu Profily věnovaný operetní hvězdě FKV známé na trase Budapešť - Bratislava - Praha. Vkusný komentář namluvil Michal Dočolomanský, kvalitu podpořila spolupráce s nejbližší rodinou Veselého, s jeho manželkou a dcerou. Množství zajímavých ukázek, nahrávek a fotek je samozřejmostí. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

František Krištof-Veselý je pojem. Televizní portrét bratislavského televizního studia představuje nejvýznamnější mezníky z jeho soukromého i profesního života – ztrátu otce a napjaté rodinné vztahy, slavné budapešťské intermezzo, oslnivou kariéru operetního a posléze i filmového herce. O jeho mimořádném přínosu (nejen) slovenskému kulturnímu dědictví nelze pochybovat ani v nejmenším. ()

Drslw 

všechny recenze uživatele

Vítané svedectvá pamätníkov, ale chcelo by to viac informácií. Obrázky výborné. Dočolomanský však číta text na prvú dpbrú a je mu to fuk, čo je škoda. Zaslúžilo by si to remake. ()

Reklama

Reklama