Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Batic a Leitmayr dostanou za úkol vyšetřit případ ze šedesátých let, jde o vraždu prostitutky. Po odchodu Menzingera dostanou k ruce starého komisaře Sirsche, který na první pohled působí jako starý neschopný senilní dědek. Jenže se ukáže, ž v mládí byl milencem právě zavražděné Giny. Teď nenápadně zasahuje do vyšetřování, aby Batise a Leitmayra dovedl na stopu bývalého majitele nočních klubů Esslingera, který podle něj Ginu tenkrát zavraždil... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec nejsem znalcem Tatortu, šlo mi v této epizodě o můj objev z Rakouska, největší herecké překvapení za dlouhou dobu: Nicholas Ofczarek nezklamal. A vůbec, epizoda odpovídala slušnému krimi filmu. (i když ten styl dvojice "dva nosáči a...) mají Němci v oblibě, jak mi Spejbla a Hurvínka. ()

jojo-Jozin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem povedená epizoda - rozhodně jedna z těch lepších - dvojice kriminalistů z Mnichova. Na podobných epizodách z Mnichova (ostatní až na klasiku z Duisburgu považuji za brak) je vidět, že při této televizní tvorbě jde o jiné rozpočty než u většiny tuzemské televizní produkce. Čiší z toho jakási profesionální rutinní řemeslnost. ()

Reklama

Galerie (22)

Reklama

Reklama