Reklama

Reklama

Lilly Schönauer


Láska na druhý pohled (E12)

(epizoda)
  • Česko Ten pravý pro život (více)

Obsahy(1)

Na rekonstrukci farmy potřebuje úvěr od banky. V bance potká svou dávnou lásku, ale má před svatbou... Sophie Brunnerová se chce vdát za Martina Eindorfera a zmodernizovat tradiční rodinnou farmu, aby v ní mohla začít produkovat biopotraviny. Na náročnou přestavbu však potřebuje získat úvěr od místní banky. Bankovní manažer pověří svého syna, aby prozkoumal investiční záměr klienta a vypracoval posudek pro banku. Jak se ukáže, bankovním analytikem je Julian Waldner, do kterého byla Sophie na střední škole zamilovaná. Setkání po letech nenechá chladným nikoho z nich. Přeskočí mezi nimi jiskra? Jak ovlivní toto setkání osud ženy, která má právě před svatbou s jiným mužem? (TV JOJ)

(více)

Recenze (3)

W.Wicki.W 

všechny recenze uživatele

Nejde to, prostě člověk hned ví jak to dopadne...Jakmile se dva hlavní hrdinové "vidí" hned to tam "je" a celý film se tam jen dostáváme... Komu nevadí, že dopředu ví konec, ten si film užije, ale já prostě i přes zálibu v romantických filmech tohle ne.. ()

blezg 

všechny recenze uživatele

Růžové jak růžová růže. 6x víc růžové, než aby to byla pravda. Ale o to přece jde. Šedivou realitou se nikdo nezahřeje. Pro příště by ale stačilo 2x víc růžové...Protestní čtyři. ()

Reklama

Galerie (28)

Reklama

Reklama