Reklama

Reklama

Národní parky Severní Ameriky

  • USA North America's National Parks
USA, 1994, 51 min

Obsahy(1)

Tento film nás zavede do překrásné scenérie národních parků na území Severní Ameriky. Uvidíte Grand Teton, Colorado Plateau, Cascade Range, národní parky Denali, Olympic a Banff, Death Valley, Grand Canyon, Yosemity, Bryce Canyon a kanadské Skalnaté hory. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Spojením vysoce kontrastního HD obrazu a příjemné (trochu depresivní) hudby bylo docíleno maximální atmosféry, kterou ruší jen suchý komentář, bez kterého by se leckdo jistě obešel, protože ve většině případů neinformuje o ničem konkrétním, co by bylo pro diváka nezbytně důležité. Pohled na pannenskou přírodu Severní Ameriky v maximální možné kvalitě je i přes komentář jistě nevšedním zážitkem. ()

Beau 

všechny recenze uživatele

Jestli se chcete dozvědět něco o národních parcích Severní Ameriky, pak toto je špatná volba (DVD zakoupeno v Levných knihách). Celý, skoro hodinový film se skládá z opakujících se záběrů krajiny v různých národních parcích, přes kterou běží mraky. Pak taky ze záběrů tekoucí vody v nějakém no name potoce. V komentáři vám pak místo faktů nadělí jalové žvásty o malíři přírodě, plynoucím času, čtyřtisícových svatyních a nepostižitelných záhadách přírody. ()

Reklama

Reklama