Reklama

Reklama

TT3D: Closer to the Edge

Obsahy(1)

TT3D: Closer to the Edge je film o legendárním závodě Tourist Trophy na ostrově Isle of Man, který každoročně mění tento malý ostrov na ráj fanoušků silničních motocyklových závodů.
Závody se zde jezdí po uzavřených veřejných komunikacích, které jsou vždy obklopeny diváky ze všech koutů světa. Jezdci zde doslova létají rychlostí přes 300km/h. Jen málokterý ročník se obejde bez zranění nebo úmrtí nějakého jezdce. Jezdci si nebezpečí uvědomují, přesto se každý rok vracejí s odhodláním posunout hranice možností zase trochu dál a stát se "Králem hory". (Kinq)

(více)

Recenze (29)

Marys 

všechny recenze uživatele

Ako keby sa niekto rozhodol natočiť dokument o Ralley Poprad-Tatry. Neskutočne som pri tom zaspával, nechápal som vôbec to britské nadšenie, nerozumel som, o čom kto rozpráva, o čo vlastne kráča, rozhodol som sa vydržať z filmu čo najviac, no po takmer hodine som si povedal: "načo?" Absolútne mi tento film nesadol a budem si musieť dať pozor na hodnotenia dokumentárnych filmov o veciach, do ktorých sa veľmi nemontujem. ()

beatygirl 

všechny recenze uživatele

Dokument, který vás donutí koukat od první minuty až do úplného konce. Chvílemi nechápete ty lidi jak to mohou dělat, ale život je moc krátkej na to, abychom ho jen přežívali. Tady to je všechno nebo nic. Nevěříte svým vlastním očím a říkate si tohle se opravdu dějě. Ale ano opravdu se to každý rok koná a spousta lidí bez toho nemůže žít. Obdivuju ty lidi, kteří každý rok stojí na tom startu a jedou. ()

Reklama

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Nebiť trochu chaotického a ukecaného úvodu, kľudne dám aj 5*. Je obdivuhodné, čo všetko človek dokáže, keď má svoj jasný cieľ, sen a túžbu. Každý, kto má rád motošport, nemal by obísť tento dokument o najextrémnejšom závode sveta, kde každý rok niekto zahynie a z iného sa stane hrdina. Formula 1 jazdci a aj Moto GP sa môžu klaňať týmto chlapíkom, bláznom posadnutými adrenalínom a rýchlosťou. Dokážem ich pochopiť a najmä koniec ukáže, že ich diagnóza je jasná, proste milujú jazdenie, to najextrémnejšie aké môže byť. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Isle of Man TT. Nejtěžší motocyklový závod světa, jedno kolo má 60 kilometrů, kolem stromů, ve vesnici, v kraji, jen pro lidi kteří v hlavě nemají pořádek. Moto GP je vedle toho snídané. Můj oblíbenec Guy Martin (čert k pohledání) v hlavní roli, je to vynikající dokument, ............................................ 5/5................................... Koho zajímá víc tento sport -Road racing- těm doporučuji i Severoirský dokument THE ROAD RACERS/1978, dostupný online, v hlavní roli s legendou Joey Dunlopem. Na imdb, atd nehledejte. (Je to spíše poloamatérský dokument, má 60 minut, ale dokonale nám přibližuje svět road racingu v 70.letech.) Jsou tam záběry s rodinou, z garáže (doma), z North West 200, atd. Dokonale přímý dokument. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Inside dokument o bláznech na motorkách, které někteří považují za posledlé svým hobby. Poskytuje to syrovost dokumentu a to mě baví. Co mě ale udivuje, je fakt, že film je prostě jen dobře sestříhán, ale neposkytuje skoro nic, krom záchvěvu se přidat, což ale po chvilce uvažování každý rozumný rád zavhrne jako hazard s něčím, co se nedává dvakrát. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama