Reklama

Reklama

Auta ze záhrobí

(seriál)
  • USA Graveyard Carz
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2011

Hrají:

Jon Bailey (vypravěč)

Obsahy(1)

Přidejte se k automechanikovi a restaurátorovi, Marku Wormanovi, a jeho bláznivé partě ghúlů v jejich snažení přivést již mrtvé vysoce výkonné americké vozy z 60. a 70. let opět k životu. Vozy jsou restaurovány do původního stavu, a to i s originálním vybavením, což znamená, že každý z nich musí vypadat přesně tak, jako před desítkami let, kdy byl vyroben. A to až po ty nejmenší šroubky a drátky. Jedná se o způsob restaurování, který dovádí dokonalost až do extrému. Aby mohli splnit tento svůj náročný úkol, vydávají se naši hrdinové hledat pohřbené plechy, ztracené motory a zapomenuté legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

VELKÉ ZKLAMÁNÍ. Jakožto veliký fanoušek starých amerických klasik jsem byl pln očekávání, jak uvidím extrémní přeměny zrezlých vraků od Chevy, Plymouth nebo Dodge. Ale dostalo se mi v podstatě 45minutových rodinných pout z prostředí restaurování aut, kde se občas mihne nějaká ta americká klasika v různém stádiu dokončení. Hned první díl mě totálně uzemnil, kde místo aby diváka navnadili krásnými auty, tak musíte čumět pomalu půlku dílu na to, jak se někdo žení. Z celkové stopáže každého dílu bych napočítal tak 5 (maximálně 10minut) věnovaných čistě autům, progresu, přeměně samotné, kde doopravdy vidíte co se děje, jak auto dostává svou novou tvář. Zbytek jsou jen kecy, kecy, hádky, bouchání do plechů, machrování s novým nářadím a milion minipříběhů, které nemají s auty absolutně nic společného. 2* z milosti a za občasné záběry na hotové projekty v celé své kráse. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Poznám ja jedno auto, ktoré je fakt zo záhrobia. Snáď zo samého pekla. Volá sa Christine. Je to Plymonth Fury ročník 58. V roku 1983 o ňom napísal americký spisovateľ Stephen King román. To bolo veru čertovské autíčko. No táto relácia je o niečom úplne inom. Je o bande umastených, upotených automechanikov, ktorí dávajú staré vraky zasa do pôvodného stavu. Svojej práci rozumejú a robia ju s nadšením. Väčšinou aj výsledný produkt ich snaženia je vysoko kvalitný. Lenže takýchto autičkárskych, televíznych projektov je už strašne veľa. Začína to byť stereotypné a tým pádom aj nudné. ** ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama