Reklama

Reklama

Hledači pokladů na aukcích

(pořad)
  • Česko Mistři aukcí (více)

Dvojice rázných chlápků obráží napříč USA veřejné aukce, ve kterých se často draží velmi hodnotné předměty. Cestou k úspěchu není jen aukci vyhrát, ale především mít ten správný nos na dražené položky. Mnohdy totiž není zprvu patrné, co všechno se v kontejnerech skrývá... (TV Nova)

Recenze (62)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Ano, skutečné zábavný pořad, který má ale jeden drobný a u tvorby Discovery skutečně "nečekaný" háček. Je to předem připravené a sehrané divadlo pro debilní diváky této americké kabelovky. Tito dva "mistři aukcí" (herci) zkrátka jezdí po celých Státech a v každém díle a městě nakoupí sklady, ve kterých se nachází naprosté skvosty, které jsou jak na náhodu zahrabané v naprosto neviditelné bedně nebo skřínce, kterou i přesto tito dva "odborníci" nějakým záhadným způsobem předem vždy vycítí v hromadě odpadků (ještě se nestalo, aby koupili tři sklady s čínskými ošuntělými koberci). Následně o dané vzácné věci, která se dá vždy označit za raritu, řeknou naprosto vše (jakoby to snad měli obsažené ve svém dialogovém scénáři) a jak na náhodu se v okolí 5km vždy najde vzácný sběratel, který přesně tu jejich věc chce. Jdou jí tedy nechat zhodnotit a pokaždé skončí u toho, že "pokud je ta věc funkční, koupím jí od vás za pohádkové prachy" a funkční pochopitelně pokaždé je, bez ohledu na její stáří a stav, aby se mohla demonstrativně ukázat na obrazovce. Dodávat, že tito mistři aukcí skončí vždy v plusu o tisíce dolarů snad ani nemusím... Je mi naprosto u prdele, která část procesu tohoto scénáře, který se nemění ani v jednom díle, je předem připravená, ale snižuje to kvalitu celého pořadu o 50%. Je to pohádka o snadném výdělku a skvělé práci, realita je ale zkurvená a s tímhle brakem, který má za cíl přilákat k televizi burany, kteří ucítí prachy ve svém zděděném levném porcelánu po babičce, nemá nic společného. Popcornový seriál se scénářem, nikoliv dokument s výpovědní hodnotou. 50% ()

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

Pokud je to pravda, že je zde vše připravené, tak je to celkem blbý a celý tento seirál by byl k ničemu. Já ale nad tím nechci přemýšlet a i kdyby to bylo plánované, tak si to chci užít. Co jsem to viděl poprvé, hned mě to zaujalo. Na televizi normálně nekoukám, ale díky tomuto se na ni klidně podívám. ----- Co víc dodat..je to prostě zajímavý seroš, ve kterém se i člověk dozví něco nového, protože se tam mluví i o historii kdy se daná věc používala atp.. Škoda jen, že těch dílů ze zákulisí není víc.. ()

Reklama

Stumbleine 

všechny recenze uživatele

Podobná vykonstruovaná krávovina jako "American digger" . Na šmukách, které tito dva chlápci v garážových aukcích nakoupí, téměř vždy prodělají. Krámy z garáží jsou vždy dvacetinásobně nadhodnocené a prodej je vždy a zaručeně předem domluvený a jedná se pouze o špatný herecký výstup - protagonisté ve skutečnosti nevydělávají na prodeji veteše, ale na sledovanosti této "show". Z nějakého důvodu mě to ale celkem baví a když na to náhodou narazím v televizi, nepřepínám =) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a zábavné, za málo peněz hodně zábavy. Oproti ostatním skladovým pořadům jsou pozitiva, že své nalezené věci prodávají (ve Válkách skladů řeknou, že to stojí tolik a tolik a basta, takže ekomika kupování skladů v reálu je tady přesvědčivější ). Na druhou stranu co sklad to úspěch , což budí dojem, že je to nahrané, nebo, že si vyzobou tvůrci jen to, co potřebujou. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad občas sleduju na Discavery. Nemám problém z tím že v každém, díle najdou něco co hodí kupu zelenejch, taky o čem by to jinak bylo že, ale jednou jsem narazil na díl, kde našli plno věcí, které slušně zpeněžily a o několik dní později ty samé věci ( přesně ty samé věci i ve stejném složení a počtu ) našly lidi v pořadu " válka skladů " nebo " hledači pokladů " ( ty pořady se dost pletou, takže to nemůžu říct na 100% o který se jednalo ) Napřed jsem si myslel, že jsem si jen spletl některé díly z jiného pořadu, ale kanál Discavery docela často opakuje hodně dílů ( všech podobných pořadů ) takže se moje jistota po pár dnech potvrdila. To mě přesvědčilo o tom, že hodně dílů bude nahrané na oko divákovo a že se nejdná o regulerní aukce, ale o předem nahrané scény. I přesto, dám 3 hvězdy, protože mě některé aukce docela zaujaly. Navíc Allen a Ton, jsou mi 1 000x sympatičtější než ta banda dementů a nesympatických vypatlanců, z konkurenčních pořadů. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Oficiálny eBay účet, cez ktorý Allen Haff a Ton Jones predávajú produkty bol vytvorený už 16. mája 2003, čo je 7 rokov pred vysielaním show. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama