Reklama

Reklama

Steve McQueen: The Man & Le Mans

  • Velká Británie Steve McQueen: The Man & Le Mans
Trailer
USA / Velká Británie, 2015, 112 min

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

pushover 

všechny recenze uživatele

Pokaždý když jsem viděl film Le Mans, byl jsem nadšenej ze záběrů závodních scén, ale nikdy mě nebavil příběh, kterej se na pozadí závodu odehrával. Teď už vím proč :-) ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Co dodat, Steve McQueen byl prostě ten typ chlapa, na kterého si většina ostatních herců ve filmech jen hraje. Je to idol a fakt mě až zaráží, že jsem dodnes neměl tušení, co všechno se kolem jeho Le Mans dělo. Tenhle dokument nicméně všechno mění a až si ten film budu pouštět příště, bude to podstatně smutnější podívaná... jasně, pořád víceméně perfektní, ale vzhledem k okolnostem, neskutečně smutná. Dokument jako takovej trošičku skáče od pointy k pointě a zase zpátky, takže působí na začátku mírně chaoticky až nezáživně, jakmile se ale zorientujete v postavách a především si začnete dávat dohromady všechny ty nové informace o Stevovi jako o člověku s vášní, o jeho myšlenkových pochodech, čím si prošel, jak ho co motivovalo atd., najednou se z toho stává něco víc. Výborná věc pro všechny filmové nadšence a pro fanoušky Le Mans a McQueena pak přímo povinnost bych řekl. 9/10 ()

Reklama

sheen 

všechny recenze uživatele

Krásné ohlédnutí. Steve závodění miloval. Díky dokumentu nahlédneme pod kapotu tomu jak film vznikal a jaké ho pronásledovaly porodní bolesti, až neskutečné. Každopádně palec hore za výsledek. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama