Reklama

Reklama

Pátrání po Yettim

(seriál)
  • USA Finding Bigfoot

Obsahy(1)

Dokumentárny seriál z produkcie Animal Planet o svojráznych lovcoch senzácií. Matt Moneymaker je zakladateľom zaujímavého projektu zvaného B.F.R.O.. Spoločne s ďalšími zanietenými spoločníkmi (Cliff Barackman, Ranae Holland a James "Bobo" Fay) sa vydáva po stopách snežného muža. Spoločne hľadajú dôkazy o existencii tejto legendárnej bytosti v bažinách a lesoch Severnej Ameriky. (beso74)

(více)

Recenze (7)

Paity 

všechny recenze uživatele

Klasický seriál o hledání, které je od začátku naprosto marné. Navíc chybí i kontinuální prvek napětí. ()

Reklama

Zodd

všechny recenze uživatele

Takže ten kvartet v South Parku nebyl jen obecnou karikaturou, ale má základ ve skutečnosti. To mě podrž….. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jeden tým hledá yettiho, vždycky přes noc pobíhá po různých místech USA po lese a všichni neustále opakují "dnes toho yettiho najdeme, už určitě!", přitom vždycky odjíždí s pár nahrávkami sovího houkání nebo se záběrem vlka, kterým ji v dálce proběhl před kamerou, ale vždycky to zakončí větou, že nepochybují o tom, že na tom místě ten yetti žije. Ona to je chvílema prdel, ale po čase už je to jen pořád to samé dokola. 2* ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tři nadšenci a jedna rádoby vědkyně skeptička pátrají po yettim. Vědkyně je také lesbička, a občas má potřebu mluvit o své komunitě. Čtveřice pak jezdí místo od místa, povídá si se svědky, kteří sasquatche zahlédli, ptají se na výšku netvora, pak v noci se pokusí v tom místě nainstalovat termokamery a během noci nějakého tvora zachytit na kameru, ale jen občas zachytí nějaký hluk. Po několika dílech je to nudné a stále stejné, poněkud to připomíná Laboratoř duchů. V noci v lese se každému zdá, že něco slyší, smysly jsou o hodně víc zbystřené. Ale měli sem spíš vybrat partu dřevařů nebo lovců, kteří jsou s lesem srostlí a poznají, co je co. Takhle je to spíše o domněnkách a případných sluchových halucinacích. Kladem seriálu jsou hezká místa, kam se člověk běžně nedostane, a dobré triky. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama