Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Troy po několikaletém pobytu v Barceloně vrací do Los Angeles, rozhodne se zavolat svému expříteli Jonathanovi a dohodnout si s ním schůzku. Jonathan se dlouho potácel ve snaze bolestivý rozchod překonat, až našel útěchu v náručí nového argentinského milence Raula. Avšak když se vrací muž, který mu kdysi zlomil srdce, a pokouší se oživit starý románek, nevinné rande se záhy promění ve žhavý poměr, v němž se zhmotní dlouho potlačované vášně a nesplněné touhy. Se znovuobjevením bývalé lásky je najednou ohroženo vše, co Jonathan obětoval, aby začal nový život. (Febiofest)

(více)

Recenze (6)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Že to mělo dopadnout jinak, jak si tady někteří přejí … no … nemělo, alespoň dle mě. Troy, čtyřicetiletý vrásčitý „stařec“, který v podání Murraye Bartletta vypadal ještě starší, si nezasloužil víc, než aby zase vypadl zpět do Španělska za to, jak se původně zachoval k Jonathanovi. Nejvíce sympatií měl u mě ten třetí z trojice - Raul (Adrian Gonzales), herecké výkony rovněž nadprůměrné, ale jistě ne na desítku a že si přijdou na své milovníci latinské hudby? Ta tam je tuším jen dvakrát, a to navíc žádné merengy, bachaty ani salsy, a pak spíš anglické melodie a také arabská hudba a dva arabské motivy ... 6777 ()

Sinner. 

všechny recenze uživatele

Doporučuji všem, kteří se ocitli ve vztahu, kdy ten druhý je stále pod vlivem svého ex... Vrazit do vztahu, zamíchat kartami, zranit ostatní a pak zmizet. Kdo toto prožil, tak ho film zasáhne. ()

zolo 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch kvalitnějších gay filmů s gay tématikou z produkce USA. Citlivě vystavěný příběh, kvalitně zahraný (nejen odžvaněný, jak je mnohdy u filmů Made in USA zvykem), s příjemnou hudbou a zpracováním blízkým evropským standardům. A jak doporučuje Sinner., "...pro všechny, jejichž partner je stále pod vlivem svého ex" - podepisuji se. ()

Rumplcimprca 

všechny recenze uživatele

Ano, univerzální civilní problém - korektně: váš/vaše současný/á/é je fajn dokud se neobjeví jeho/její/toho bývalý/bývalá/bývalé a začne se chovat jako zmrd. Po oholení hlav nesnesitelné, to nikdo z nich nemá sebeúctu? Ne, to nežeru. Přiznávám, že je to možné, ale proč o takových točit film? Nenávidím lidi co si dobrovolně uvědomují že si poserou život a stejně do toho bez logického důvodu jdou - to já sám dělám pořad a o mě by fakt film neměl vzniknout! Ponaučení? Jen že lidi jsou nevděčný svině a sobci, díky za objevení Ameriky! No, aspoň že tam hráli hezcí/ké lidé/bytosti. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama