Reklama

Reklama

Sokol, síla tradice

(pořad)
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Česko, 2012, 19 min

Obsahy(1)

Magazín o současné činnosti i minulosti České obce sokolské, založené v roce 1862. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Děsí mě všechno, co je organizované, a všechno, co se slétá. Ta správná sranda ale nastává až teprve tehdy, když se něco organizovaně slétne. Sokol má pro mě nesympatickou minulost, rozporuplnou současnost a mlhavou budoucnost. Třeba ji trochu vyjasní tenhle pořad, který je rozhodně koukatelný. ()

Strike 

všechny recenze uživatele

Krásný důkaz, jak je v dnešní době Sokol zastaralá a nemoderní organizace, která se pachtí ve své minulosti a moc neví, a v podstatě ani nechce vědět, jak se profilovat do budoucna. To píšu jako člen Sokola. ()

Reyak 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkný pořad o Sokole, který se svou nadčasovou myšlenkou pomáhal a pomáhá tvořit, v životech nejednoho člověka, vlastenectví a něco, pro co žijí. Vytknul bych jen, že nejsou častěji vidět záběry z, již proběhlých, sletů a samotné organizaci Sokol, že dnes již není na vlastenectví kladen téměř žádný důraz a zmizeli i červené košile, u moderních krojů. 5 hvězdiček si tento pořad zaslouží. Ke zhlédnutí zde: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10406331335-sokol-sila-tradice/212471290470013/ ()

Reklama

Reklama