Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diggle, Thea a Laurel pokračují v boji se zločinem ve Star City, které se dočkalo změny jména na Palmerovu počest. Město bylo napadeno zabijáky v čele s nebezpečným mužem Damienem Darhkem, který má jakési mystické schopnosti. Laurel a Thea kontaktují Olivera a žádají ho, aby jim pomohl zastavit jeho plán na zabití stovek lidí na vlakovém nádraží. Oliver poté přijímá jméno Green Arrow a prohlásí, že bude novou nadějí města. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Roby 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl mě skutečně po dlouhéééé době dokázal rozesmát a Oliver mi přišel tak nějak vyrovnaný a moudrý. Docela mi to k němu sedí, zvlášť po tom co má za sebou. První díl mi sednul, jen tak dál. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oh tak špatný start jsem nečekal, když jsem se k tomu konečně dohrabal. Promluvy Olicity tahají za uši víc než obvykle a souboje jsou neskutečně naivní..fakt by to mohli líp maskovat a ne prostě, že tam Speedy nakopává zadek třem žoldákům naráz, už moc na to serou...Jo a nová postava, co hraje Neal, mě vůbec ale vůbec nebaví. A to na konci? to je jasné, to je Felicity. ()

Reklama

JG9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapivě Oliverův nový život mě extrémě bavil,Damien Dhark zatím není vůbec špatný,trochu mě štve že si lidi v teď už ve Star City a vlastně všude na světě že Arrow byl Roy,ale to nevadí,místo Felicity mě štval Diggle a vlastně i kapitán Lance a celkově mě tento v ohledu Diggleho zklamal jelikož už Oliverovi už odpustila i Lajla!!!!!,ale celkově celý díl byl hodně dobrý a nemám zatím z údajně nejhorší 4.Sérií nemám problém + velký ironicky k začátku věty mínus je to že zabili tak pitomně,nebo ne pitomně,přímo debilně Raye Palmera jen proto aby se mohl ukázat v Legendách zírřka.9/10 ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama