Reklama

Reklama

Kreativita

(amatérský film)
všechny plakáty
Celý film
Krátkometrážní / Poetický
Česko, 2011, 4 min

Obsahy(1)

Skladatel, který má tvůrčí blok se snaží v uličce z keřů načerpat inspiraci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Celý film

Recenze (11)

FILMOVKA 

všechny recenze uživatele

Tyhlety studentské úlety, které vznikají v domnění, že je to umění, a že to je fantastická věc, není pravda. Možná, že někteří moji kolegové se mnou nesouhlasí. Ale pro mě film, kterému nerozumí divák, je film na hovno. Filmy se točí především pro diváky. A když sedím u přijímacího řízení i na dnech otevřených dveří. Tak přesně na toto upozorňuji, že takhle ne. A musím říct, že tím velkou řadu mladých tvůrců uklidním. Zpravidla lidé, kteří jsou schopni natočit nějaký takový experiment, nejsou schopni natočit něco věcného a příjemně koukatelného. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Tragédie mladíka, na kterého to přišlo, s posledním vypětím sehnal kus papíru a zoufale vběhl do zahrady, kde doufal nalézt klidné místo k uspokojení skutečně nejzákladnější lidské potřeby... ovšem jaké zklamání, stezka je z obou stran lemována hustými keři, není se kam vrtnout, navíc člověk každou chvíli zakopne o nějakou ženskou, co se tam válí na zemi... není se co divit, že pobíhá čím dál šílenějc... až nakonec se to zlomí, vzdá to a rezignovaně ze zahrady odchází... a my se můžeme jen dohadovat, že jeho kalhotám skutečně není co závidět. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Prišlo mi to ako prvoplánový pokus o kreatívnosť, hodiť amatérsky film do čiernobielej, zájsť do prírody, niečo si kresliť a vzápätí chalan s dlhými vlasmi, kedysi znak rebélie v našich končinách, navyše v akejsi rozopnutej pestrej košeli ako člen hnutia hippies, nám tam tiež pobehuje. No neviem, mne to nejak inšpiratívne, či krásne poetické neprišlo. Pri tvorbe lietadiel sa berie inšpirácia od vtákov, pri tvorbe lodí a ponoriek od morských živočíchov, pri stavbách z kopcov, stromov, zemského zakrivenia a podobne, takže to nie je nič nové, že kreativita a inšpirácia prichádza často z prírody, no tá medziľudská, to už je dosť zložitá téma, možno nás mohli skúsiť niečím prekvapiť. ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

ne,že by nebylo poznat,že jde o amatérský film,ale mně se tahle miniaturka líbila mnohem víc,než kdekterý profesionální film,který se tváří důležitě a rád by působil romanticky,ale není v něm ani za mák právě takovéhle,byť amatérské romantiky ...a navíc je Kreativita film černobílý,to mám ráda....hvězdičku navrch za ty nádherné keře :-) ()

Reklama

Reklama