Reklama

Reklama

King Kong 360 3-D

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční
USA, 2010, 9 min

Režie:

Peter Jackson

Obsahy(1)

Atrakce v Universal Studios Hollywood, ve které se projedete vlakem trojrozměrnou džunglí a sám King Kong vás ochrání před smrtí. (Plechpetr)

Recenze (45)

hallelluja

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že toto krátkometrážne dovolenkové video NErežíroval Peter Jackson. I žiadalo by sa napísať kompetentným návrh na vyradenie z databázy. Kým sa tak stane, potešme sa faktom, že jeho existencia v tomto virtuálnom priestore nebola celkom zbytočná - totiž omyl, ktorým sa spomínaný "trhák" dostal do režijnej filmografie P. J., dal možnosť vzniknúť komentáru, ktorý svojou umeleckou kvalitou presahuje dielo, ku ktorému sa vyjadruje. Áno, hovorím o komentári užívateľa - hračke prírody, zhodou náhod obývajúcej rovnaký slovenský región ako ja - Z0oMb3E. Ojedinelý pokus o "haiku" prestrelil len o jednu slabiku. Ako prejav zvláštneho uznania mu venujem tento svoj komentár, ktorý patrí k tomu najdlhšiemu, čo som ja - sťa milovník vecnosti, stručnosti a (priznávam) i haiku poems - schopná a ochotná v čsfd.cz priestore vytvoriť. ()

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

Copak? Csfd se stává databází pro domácí videa? Fajn, nahodím jsem nějaký materiál z mojí loňské dovolené, jak se peču na pláži, úžasně vzrušující, dámy a pánové. Jinak se fakt divím, že ta pipka po autorově pravé ruce dožila konce tohoto veledíla... Myslím, že i průměrně trpělivý bůh by ji maximálně po dvou minutách sežehl bleskem, když ho tolikrát zbytečně volá. Na druhou stranu, možná svým jekotem zachránila jejich autobus od pohromy... natolik vylekala tu gorilu, že ta sáhla radši po cestujících v tom druhém a prchala co nejdál. Jo a taky jsem nevěděl, že ten režisér Jackson vypadá i v padesáti tak výborně, člověk by ho nerozeznal od průměrného amerického týnejdžra. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Zažít to v reálu asi musí být kurva něco. Takhle zprostředkovaně přes obrazovku je to ale jenom amatérské video, kterých se po internetu povalují tisíce. Moc nechápu, proč je u režie Peter Jackson, který s tím měl společné leda tak to, že natočil nového King Konga. Schválně, kam technika postoupí za další roky. 55% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Není mi přímo jasné, proč tu je k ohodnocení amatérsky natočené video z atrakce v Hoolywoodu, ale budiž.Tohle zažít na živo musí být jeden nejúžasnějších zážitků v životě.Samozřejmě opět jen v americe, o kolik věcí člověk přijde, když žije v týhle zkurvený díře.Na druhou stránku se zase nestřílíme na premiéře nového Batmana :) ()

Hem.m

všechny recenze uživatele

Jako 3D to musí být naprosto skvělý zážitek, ale znáte ten pocit, když to jen někdo říká a vy víte o tom hovno? Tak přesně tenhle pocit tohle vystihuje, protože to nezažijete, tak nemůžete říci jaké to je.. Však, ale já bych se rád na něco takového jel i podívat, tak snad někdy.. A proto si myslím, že se to nedá hodnotit, pokud to nezažijete.. ()

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl unikátní atrakcí s největší 3D projekcí na světě o rozměrech 57x12 metrů. (Plechpetr)

Reklama

Reklama