Reklama

Reklama

Zhubni, nebo přiber!

(pořad)
  • Velká Británie Supersize vs Superskinny (více)
Reality-TV
Velká Británie, 2008, 45 min

Obsahy(1)

Dokáže změnit váš život, když si vyměníte jídelníček s někým, kdo je váš přesný opak? Přežije obézní člověk hladovění, jaké podstupuje vychrtlík? A může extrémní hubeňour vůbec fyzicky spořádat obří porce a půlnoční svačinky? (oficiální text distributora)

Recenze (43)

kapsomut odpad!

všechny recenze uživatele

To si snad dělají srandu nebo to myslí vážně?! TO snad NE! Člověk, kterej skoro vůbec nejí, tak mu začneme rvát do huby nechutně tučný kvanta jídla a špekatýmu tučnákovi dáme kousek chleba? A co z toho jako? Moderátor nevýraznej, nudnej. Závěr??? Výsledek???? 200kg zhubne za pár tejdnů/měsícu 10kilo!!!! TYVOGO! 10KILO!!! ---Mluvím z vlastní zkušenosti: Měl jsem +-104 kila a začal jsem hubnout a za pouhej měsíc bylo 10kg++ dole!!! Tento pořad oproti jiným pořadům je úplně o ničem, je ubohý a bez výsledku a poslání a už vůbec motivace! ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Opravdu "erudovaný" pořad o boji s nadváhou/podvýživou aneb jsi tlustý? Jez to co jí anorektička = jíš méně než by měl normální člověk a necháváš tělo hladovět (čímž lehce hubneš). Jsi hubená? Dej si nášup z fast foodu v kombinaci s sušenkami a vším co tě napadne v enormním množství. Co toto má jako být? Cpát do lidí blafy od obou extrémních případů jim má jako pomoci? A co ta ženská co hledá způsoby hubnutí na vlastní pěst a je sprostá a rádoby vtipná? Nebo co tam dělá ta postarší dáma která bojuje proti tlustým zadkům? Co toto má jako být? Za snahu o nápravu lidí dávám 1z5 ()

Reklama

lillien odpad!

všechny recenze uživatele

Horší dietologický paskvil jsem nezažila. Vypovídá to nejen o tom, jak se už i stará dobrá Anglie mílovými kroky blíží objemům supersize mamutů v USA, ale zejména o tom, že to, co kdy žrali a žerou na ostrově stojí za vyližprdel. Co můžete s gurmánského hlediska čekat od národa, který za delikatesu považuje slaný puding chutnající přibližně jako kojenecký blití. A v globále už se dnes průměrný angličan nestravuje ničím, co by nebylo smažené, před tím zmražené a hlavně s hranolkama. Churchill by se v hrobě obracel a kdo má IQ alespoň nad 60, snad ho nenapadne řídit se tímto na hlavu postaveným experimentem. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Osvedčená pointa programu, ktorá sa nemôže minúť účinkom. Ukázať ľudom ľudí, ktorí sú na tom oveľa horšie. Väčšina komentárov sa tu točí ohľadne toho, že dávať vychrtlej giga porcie jedla a obéznemu nedať skoro nič je tupé a nezdravé, a neviem čo ešte. Veď tam ide o ten psycho efekt, že vidia niekoho iného žiť svoj život. Hlavne ide o výmenu na dva dni, takže žiadne dlhodobé muky. Poučné, odpudzujúce, ale bohužiaľ predovšetkým veľmi monotónne. ()

Emzet

všechny recenze uživatele

Zatím nebudu hodnotit, protože jsem neviděl ani jeden díl celý… Ale zůstává mi pusa otevřená z toho, kolik lidí vůbec, ale vůbec nepochopilo záměr pořadu – totiž prohodit dva extrémně špatné jídelníčky a ukázat na tom, jak je stravování dotyčného absurdní. Inu, Britové-tvůrci bohužel počítají s Brity-diváky… ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama