Reklama

Reklama

Zhubni, nebo přiber!

(pořad)
  • Velká Británie Supersize vs Superskinny (více)
Reality-TV
Velká Británie, 2008, 45 min

Obsahy(1)

Dokáže změnit váš život, když si vyměníte jídelníček s někým, kdo je váš přesný opak? Přežije obézní člověk hladovění, jaké podstupuje vychrtlík? A může extrémní hubeňour vůbec fyzicky spořádat obří porce a půlnoční svačinky? (oficiální text distributora)

Recenze (43)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi násilná změna jídelníčku mezi vyzáblíkem a tlusťochem, protože ta trvá jen dva dny a tak nemůže ublížit. Co ale ubližuje, je přezíravý postoj k lidem, kteří trpí poruchou příjmu potravy (ať už jakýmkoliv směrem) a naprostý nedostatek rad, které by snad pomohly divákům s podobnými potížemi. Tohle je opravdu předvádění pojízdného obludária. ___ Jako přínos by se dalo brát, že někteří účastníci přece jen změní svůj jídelníček a život. ()

sluzevsky 

všechny recenze uživatele

Což o to, nápad to nepostrádá. Výměna jídelníčků vychrtlých a obézních lidí staví účastníky do prekérních situací a je zajímavé, jakým způsobem se s tím někteří (ne)jedlíci vypořádávají. Nicméně chybí zde jedno, a to je v rádoby poučujícím pořadu nezbytné - hlubší rozbor individuálních problematik, místo kterého se show v čele s nesympatickým Christianem Jessenem snaží být vtipná a zábavná, což se jí nedaří. ()

Reklama

halogenka 

všechny recenze uživatele

Další zvrhlost z obrazovky Prima Love, tu stanici začínám fakt milovat. Tahle absurdita je obzvlášť vydařená - tlouštík si prohodí jídlo s hubeňourem a sekunduje jim to plastikový panák s váhou a magickým válcem. Věty typu "Martine, tohle je ten nejhorší válec, jaký jsem kdy viděl." jsou pak skutečnou třešničkou na dortu. A jako mezihra je tu paní, co se nejdřív snažila zhubnout pomocí různých obskurních metod, aby nakonec zhubla a šikanovala ostatní. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Opravdu "erudovaný" pořad o boji s nadváhou/podvýživou aneb jsi tlustý? Jez to co jí anorektička = jíš méně než by měl normální člověk a necháváš tělo hladovět (čímž lehce hubneš). Jsi hubená? Dej si nášup z fast foodu v kombinaci s sušenkami a vším co tě napadne v enormním množství. Co toto má jako být? Cpát do lidí blafy od obou extrémních případů jim má jako pomoci? A co ta ženská co hledá způsoby hubnutí na vlastní pěst a je sprostá a rádoby vtipná? Nebo co tam dělá ta postarší dáma která bojuje proti tlustým zadkům? Co toto má jako být? Za snahu o nápravu lidí dávám 1z5 ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Nejtrapnější pořad o hubnutí (a tloustnutí) na televizích a to jsem viděl na podobné téma i americkou verzi. Ten britskej slizoun je otřesnej a nechápu, proč se má tlustej stravovat jako anorektik a anorektik má žrát hnusy a chlastat Coca-sračkolu. Je to naprosto hloupý a neprofesionální přístup k lidem, kteří evidentně mají problém se zdravím. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama