Reklama

Reklama

Zhubni, nebo přiber!

(pořad)
  • Velká Británie Supersize vs Superskinny (více)
Reality-TV
Velká Británie, 2008, 45 min

Obsahy(1)

Dokáže změnit váš život, když si vyměníte jídelníček s někým, kdo je váš přesný opak? Přežije obézní člověk hladovění, jaké podstupuje vychrtlík? A může extrémní hubeňour vůbec fyzicky spořádat obří porce a půlnoční svačinky? (oficiální text distributora)

Recenze (43)

Emzet

všechny recenze uživatele

Zatím nebudu hodnotit, protože jsem neviděl ani jeden díl celý… Ale zůstává mi pusa otevřená z toho, kolik lidí vůbec, ale vůbec nepochopilo záměr pořadu – totiž prohodit dva extrémně špatné jídelníčky a ukázat na tom, jak je stravování dotyčného absurdní. Inu, Britové-tvůrci bohužel počítají s Brity-diváky… ()

sluzevsky 

všechny recenze uživatele

Což o to, nápad to nepostrádá. Výměna jídelníčků vychrtlých a obézních lidí staví účastníky do prekérních situací a je zajímavé, jakým způsobem se s tím někteří (ne)jedlíci vypořádávají. Nicméně chybí zde jedno, a to je v rádoby poučujícím pořadu nezbytné - hlubší rozbor individuálních problematik, místo kterého se show v čele s nesympatickým Christianem Jessenem snaží být vtipná a zábavná, což se jí nedaří. ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Opravdu "erudovaný" pořad o boji s nadváhou/podvýživou aneb jsi tlustý? Jez to co jí anorektička = jíš méně než by měl normální člověk a necháváš tělo hladovět (čímž lehce hubneš). Jsi hubená? Dej si nášup z fast foodu v kombinaci s sušenkami a vším co tě napadne v enormním množství. Co toto má jako být? Cpát do lidí blafy od obou extrémních případů jim má jako pomoci? A co ta ženská co hledá způsoby hubnutí na vlastní pěst a je sprostá a rádoby vtipná? Nebo co tam dělá ta postarší dáma která bojuje proti tlustým zadkům? Co toto má jako být? Za snahu o nápravu lidí dávám 1z5 ()

jedenzdvoch odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry ale čo je normálne na tom ak nanútime zdravo sa stravujúcej žene nezdravý jedálniček nejakého tlustoprda ? Kde je nejaký odborník na výživu ? Podľa mňa nie je nič zdravé na tom ak má začať jesť a piť sladké a iné hlúposti. Ako fajn , myšlienka je celkom originálna ale taká myšlienka zákonite nemusí byť dobrá a rozumná. Veď takou myšlienkou je aj hrať tenis na chodúľoch bez istenia na krídlach letiaceho lietadla :) . ()

kapsomut odpad!

všechny recenze uživatele

To si snad dělají srandu nebo to myslí vážně?! TO snad NE! Člověk, kterej skoro vůbec nejí, tak mu začneme rvát do huby nechutně tučný kvanta jídla a špekatýmu tučnákovi dáme kousek chleba? A co z toho jako? Moderátor nevýraznej, nudnej. Závěr??? Výsledek???? 200kg zhubne za pár tejdnů/měsícu 10kilo!!!! TYVOGO! 10KILO!!! ---Mluvím z vlastní zkušenosti: Měl jsem +-104 kila a začal jsem hubnout a za pouhej měsíc bylo 10kg++ dole!!! Tento pořad oproti jiným pořadům je úplně o ničem, je ubohý a bez výsledku a poslání a už vůbec motivace! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama