Reklama

Reklama

Pickman's Model

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2008, 14 min

Předloha:

H.P. Lovecraft (kniha)

Obsahy(1)

Thurber (Jesse Murphy) chce napsat článek o netradičních formách výtvarného umění a jako inspiraci využít malíře Richarda Uptona Pickmana (Conor Timmis). Thurber je pozván do jeho bostonského ateliéru a později začne mít obavy, že umělcovy strašidelné kresby jsou něco víc než výplod jeho představivosti. (Pan.Antonin)

Recenze (3)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...neviem si pomôcť a volala som už aj záchranku...jednoducho H.P.L. je Moja srdcovka a toto si nezaslúži.... Zbytočne umučená, zbytočná zbytočnosť. Jednoznačný pokus o filmový kolaps. Ten bod za minimetrážne muky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To zas byl amatérský jetel. Lovecraft se musel v hrobě obracet jak turbína. Ten borec měl ale fajnové zuby, za to by ho moje doktorka vážně pochválila. Jinak jen kecy – kecy a nuda. Troška naděje mi přinesla ta prohlídka obrazů ve tmě, jen za svitu lucerny, ale to byla jen chabá náplast k jinak nulové hodnotě tohoto krátkometrážního kousku. Tady musím souhlasit s ostatními, že to stojí za hovno! ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Na fanouškovské adaptace by se asi nemělo být tak přísný, ale tahle i mezi nimi "vyniká" svoji nekvalitou a neherectvím. Jedna hvězdička za hudbu. ()

Reklama

Reklama