Reklama

Reklama

Nejlepších deset

(seriál)
  • USA Top Tens
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

Nejlepších deset bitevních letounů Bitevní letouny dominovaly bojiště z oblak. Vyhodnotíme dominanci dosaženou jednotlivými letadly a objevíme nejobávanější bitevní letoun.

Nejlepších deset tanků Na základě odborného mínění, průzkumů veřejného mínění u diváků sledujících naše pořady a na základě technického porovnání sestavujeme pořadí nejlepších deseti tanků všech dob.

Deset nejlepších ponorek Zblízka se seznámíte s neobvyklými a obrovskými mořskými plavidly, které brázdily oceány za posledních 100 let. Která ponorka bude nejlepší?

Deset nejlepších vrtulníků Díky přesnosti a flexibilitě mají helikoptéry neocenitelný přínos ve válce i v každodenním životě. Představí se vám žebříček deseti nejlepších a uvidíte královnu oblohy.

Deset nejlepších střelných zbraní Útočné zbraně, od M16 po AK-47, ovlivňují neustále se měnící způsoby ozbrojeného boje, který zbraně zpětně také ovlivňuje. Která zbraň je nejlepší?

Deset nejlepších bombarďáků Tento pořad si zamilují všichni muži, kteří mají rádi vojenskou leteckou techniku. Úžasné statistiky a archivní filmové záběry odhalí deset nejlepších bombardérů všech dob.

Deset nejlepších obrněných transportérů Tento pořad si zamilují všichni, kdo mají rádi pozemní vojenskou techniku. Úžasné statistiky a archivní filmové záběry odhalí deset nejlepších bojových vozidel pěchoty všech dob.

Deset nejlepších bitevních lodí Tento pořad si zamilují všichni, kdo mají rádi vojenské lodě. Úžasné statistiky a archivní filmové záběry odhalí deset nejlepších bojových lodí všech dob. (Discovery Channel)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
linciCZE DVD
20.01.2022

Reklama

Reklama