Reklama

Reklama

Budoucnost…

(pořad)
  • USA The Future of... (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

Hry Podívejte se na budoucnost her, kdy vám smíšená realita dovolí, abyste rukama sáhli do počítače, a chytré fotbalové míče vás naučí, jak hrát fotbal jako profesionálové.

Nadlidé Nahlédněte do budoucnosti nadlidí a seznamte se s umělými končetinami, které fungují lépe než ty lidské, a s bionickým okem, jež svět přetvoří v počítačovou obrazovku.

Sex Skenování mozku, které může odhalit přítomnost opravdové lásky, a výzkum v oblasti DNA potenciálních partnerů ukazuje, že budoucnost sexu vypadá nadmíru dobře.

Potěšení Nahlédněte do budoucnosti všeho příjemného, včetně zázračných plodů, které oslazují kyselé pokrmy, a robota, jenž lidi učí, jak se stát skvělými hudebníky.

Boj Podívejte se na fantastické vynálezy, které zvýší inteligenci vojáků, učiní je silnějšími a lépe je ochrání. Uvidíte nejrychlejší tank, helmu na čtení myšlenek a neviditelný plášť. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Baratunde Thoersten ( to je jméno - snad jsem ho napsal správně ) je bloger, který pátrá po vynálezech co budou jednou naší součástí. Dokument je bohužel v mnoha případech zahlcen odbornými výrazy, ze kterých bude neznalý člověk dost zmatený. Jinak se jedná o zajímavé vynálezy a určitě je na co se těšit. ()

Reklama

Reklama