Reklama

Reklama

Zvláštní jednotka Echelon 8

  • USA Echelon 8

Obsahy(1)

Elitní tým CIA měl v ranních hodinách 11. září 2001 spadeno na teroristy na Loganském letišti – od FBI však dostal povel celou akci zastavit. Šance zabránit únosům letadel tak byla zmařena. Po následné tragédii byl celý tým rozpuštěn a mnoho dalších pracovníků CIA, kteří měli s nikdy neprovedenou akcí co do činění, propuštěno. O osm let později plánují teroristé nové útoky a CIA tentokrát hodlá udělat cokoli, aby jim zabránilo – vzniká tak nová speciální a přísně tajná jednotka Echelon 8 (E-8). Povolení pro jednotku, která se má potýkat s terorismem na domácí půdě, vzešlo od výboru stínové vlády, který je znám pouze jako Strážci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

artas odpad!

všechny recenze uživatele

Tak trápne a amatérsky natočené, nehorázne nastrihané zábery do záberov, divné koláže. Musel som sa smiať na každej "vypätej" scéne, môžem iba dodať írečitým stredoslovenským nárečím - WTF?? ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo, že se tvůrci inspirovali po obrazové stránce seriálem ´24 hodin´, ale jelikož spolu s nějakou akcí probíhala dojemná scéna jak vystřižená ze špatné telenovely, kde žena žádá muže o ruku, který se jí vzápětí přizná o svém povolání tajného agenta, jde všechno do kopru. I ta obrazová okýnka rychle zmizí. Tvůrci to mysleli dobře, ale bohužel, vyrovnat se americké tvorbě se jim prostě nepodařilo. Děj není plynulý a naopak je v mnoha aspektech velice zbrklý. Akční scény vypadají velice amatérsky a tím pádem naprosto nevěrohodně. Výpravě viditelně chyběl potřebný rozpočet a tak byla snaha vytlačit z tématu co se dalo. Bezúspěšně. Vznikl velice zmatečný a duchem prázdný akční thriller, který podobně zaměřeným snímkům dělá jenom ostudu. ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"CIA nemá ráda otevřené konce a hlavně chce mít nad vším kontrolu.." Nesmírně nosné téma, spousta zajímavých myšlenek, balancujících však až na hraně idiotských konspiračních blábolů, v nakonec silně nezajímavém, stupidním a zejména odpudivě natočeném snímku mistra Valentiho.. Takhle tedy řemeslo krvácí !! ()

endura odpad!

všechny recenze uživatele

Parta studentů filmařiny by byla schopna za menší peníze vyprodukovat koukatelnější film. U tohoto veledíla chyběla sebareflexe úplně každému kdo se podílel na výrobe filmu a nechápu, proč vůbec tenhle paskvil vznikl. Prostě nechápu proč třeba hlavní hrdina s podivným hárem nespáchal sabotáž uprostřed natáčení. Řečeno slovy Chucka Shermana Sherminatora: Taková 3,14čovina! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama