Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh sleduje filmový štáb, který chce natočit paranormální seriál v jednom z nejstrašidelnějších hotelů Ameriky. V něm provedou rituál s názvem Speak, kterým otevřou bránu do světa mrtvých a vypustí zlé duchy, na které není štáb vybaven. Boj o přežití začíná... Film je točen formou Found Footage. (BlackHood)

Recenze (2)

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Skupinka filmárov si to namieri do prekliateho hotela, aby vyvolali a natočili duchov, podľa očakávania sa dostanú do poriadnych sračiek. Prvú polovicu sa absolútne nič nedialo, v tej druhej hlavné postavy len hulákajú a pobehujú po chodbách. Keby to malo aspoň nejaké šoky alebo pekných duchov, ako napr. v Grave Encounters, ale zase tu nič nebolo. Zbytočnosť, ktorá vznikla len preto, aby hororistov obrala o čas, ktorý im v návale toľkých noviniek chýba asi najviac (už to začínam pociťovať na vlastnej koži). Oceniť sa tu dá len krása Tiny Casciani, vďaka ktorej som v zlomku sekundy rozmýšľal nad tým jedným úbohým bodíkom. Žiaľ, má smolu, nevyzliekla sa. ()

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Žasnem a svietim od úžasu ako 666tá adventná sviečka. Tom nevzbudzoval dôveru, lebo Harley D. / N.B.K. časy sú preč. Beží o snímok, ktorý nezvládam spracovať ani počas písania tejto re-akcie. V skratke - malo to všetko,čo úprimne nenávidím. Ak si tam nájdeš to svoje, tak si to vytunuj. ( aj ty máš ten vizuálny dojem,že vkusný cover ? ) ()

Reklama

Reklama