Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti jsou přivoláni k záhadným úmrtím, po kterých mrtvoly levitují. Zjistí, že za to může mimozemský virus, kterým se oběti nevědomky nakazily a šíří se elektrickým výbojem. Záhada je vyřešena, avšak Simmonsová se při vyšetřování nakazila. Hledání antiséra je marné. Coulson dostává příkaz, aby ženu zlikvidoval, to ale odmítá. Simmonsová chce zachránit ostatní a vyskočí z letadla. Fitz poté objeví antisérum a Ward si okamžitě navlékne padák, vezme protilátku a za Simmonsovou z letadla vyskočí. (TV Fanda)

(více)

Recenze (3)

Sundance.cz 

všechny recenze uživatele

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale pokud vyskočí jeden člověk z letadla a druhý za ním cca. 30 sekund poté, kdy letadlo muselo uletět dost velkou vzdálenost, a člověk 2 dožene člověka 1, tak to odporuje všem fyzikálním vlastnostem. Tohle bych chápal tak u Ironmana s raketovým pohonem :) ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda FZZT je totálně zbytečná pro celkový děj seriálu, ale je strašně dobrá. Příběh je zajímavý a napínavý, celková premisa o mimozemském viru, který se přenesl na člověka, je strašně unikátní nápad, který se v moc sci-fi filmech / seriálech neobjevuje. Postavy jsou zde naprosto úžasné. Tahle epizoda je hlavně o Fitzovi a Simmonsové, kteří doteď neměli zrovna moc prostoru, ale tady ho konečně mají a je to hrozně fajn. Navíc, tahle epizoda dokáže být absolutně emocionální. Je zde hned několik dojemných a smutných momentů a scén, ať už celá linka s nakaženou Simmonsovou a její dynamika s Fitzem, nebo třeba smrt jednoho hasiče, kterého jsme znali asi 3 minuty, tohle všechno je udělané emocionálně a funguje to. Zatím nejlepší epizoda seriálu, i když nepřináší nic pro celkový děj, jako samostatná epizoda funguje výborně. Hodnocení: 75% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Keď skúmajú telo prvej obete, v jednej scéne ako obeť pohybuje očami. (Pat.Ko)
  • Mimozemská prilba pochádza z „bitky o New York“, ku ktorej došlo vo filme Avengers (2012). (Pat.Ko)
  • Keď Simmonsová (Elizabeth Henstridge) ukáže Coulsonovi (Clark Gregg) mozgové bunky, zjavne im chýbajú axóny / dendrity, čo sú vetvy z bunkových stien, vďaka ktorým je neurón ľahko identifikovateľný. Mozgové bunky zvyčajne používajú tieto vetvy na výrobu malých elektrických impulzov. Zobrazené bunky vyzerajú ako červené krvinky. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama