Reklama

Reklama

Umělé ráje

(festivalový název)
  • Brazílie Paraísos Artificiais (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erika přijíždí na festival alternativní hudby a umění jako hostující DJka. Kromě cestování po hudebních produkcích však sama vychovává malého syna. Příležitost užít si slunných dní a divokých nocí společně s nejlepší kamarádkou Larou si nenechá ujít. Na mejdanu plném elektrizující hudby a neonových barev se seznamují s Nandem, který si nedávno odpykal trest za prodej drog. Opojné sblížení během party na brazilské pláži jejich životy propojí nadobro. Lara se nešťastnou náhodou předávkuje a Nando se snaží uchránit svého mladšího bratra před stejným osudem, který potkal jeho. Láska k Erice může být jeho vysvobozením. (Febiofest)

(více)

Recenze (4)

FrodoF 

všechny recenze uživatele

Kýčovitá rádobyhlubokomyslná pohádka s hloupými dialogy a doslovným předvídatelný příběhem. Z pohledu mužského diváka stojí za řeč snad pouze krásné mladé herečky a erotické scény s nimi, ale za těmito účely bych sáhnul po jiném žánru. Přiléhavý je ovšem název, protože ten film je neuvěřitelně umělý. Mimochodem, kdo psal tu synopsi pro Febiofest tak ten film buďto nepochopil (což mi přijde dost nepravděpodobné) nebo spíš vůbec neviděl. ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavé, trochu psycho a trochu hippies. Prolínající se příběhy, odehrávající se v různých časových obdobích, ale postupně odmotávají interesantní zápletku o lásce, drogách a tak trochu hudby/rodině a všechno ostatní. Párkrát jsem byl docela překvapen, jakým směrem se to vyvrbylo, ale alespon mě to udrželo u obrazovky. PS: Kdo psal synopsi tohohle filmu, tak ho budto neviděl ani z letadla, nebo si šlehl, jak naši hrdinové ve filmu. ()

sto7ra 

všechny recenze uživatele

nevíte, jestli koukáte na porno nebo na děti květin. v podstatě na obojí dohromady. a to mě neláká, proto jsem ho nedokoukala. ()

Reklama

Reklama