Reklama

Reklama

Dishonored: The Tales from Dunwall

Animovaný / Krátkometrážní / Sci-Fi / Drama
USA, 2012, 3x2 min

Obsahy(1)

Třídílná série webisod jménem The Tales from Dunwall, sloužící jako menší prequel pro samotnou hru Dishonored, byla vytvořená především za účelem propagace. Dalším důvodem této minisérie bylo hru představit a přidat hráči nějaké ty informace navíc. (FFilipCZ)

Recenze (27)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

skvělé, hru jsem sice nehrál, ale i bez toho pro mě tahle záležitost působí skvěle, krátké, ale výstižné, ocenil jsem, že i přes tak krátkou dobu každého dílu se od sebe odlišují v barvách, v prvním díle doplňuje různé stupně šedé modrá, ve druhém rudí a ve třetím se spojují obě a k tomu žlutá, kéž by někdo sebral odvahu a stejným stylem vytvořil něco alespoň středometrážního. To že příběh moc neřekne neřeším vůbec, neb je to záměrem ()

Tomate 

všechny recenze uživatele

Hru som prešiel už dávnejšie, takže takéto doplňujúce info celkom potešili. Celú dobu je tam pekná animácia ktorú dokresľuje skvelý hlas Chloë. Prvý príbeh bol zaujímavý a prináša začiatok všetkého. Druhý bol emoćne asi najsilnejší a tretí prináša vznik dôležitej časti celej hry. Celkovo tento prequel funguje lebo som znova dostal chuť si zahrať a o to viac sa teším na druhé pokračovanie hry a snáď aj tentokrát bude nejaký krátky film. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Dishonored je skvělá hra s filmovým příběhem o strážci, jenmuž zrádci vzali jeho čest a on se tak musí uchýlit do vyhnanství, plazit se ve stínech a přijít na to, jak ji získat zpět. Proto je jistým zklamáním, že ničeho takového se zde nedočkáme, The Tales from Dunwall slouží pouze jako prequel. I tak by ale bylo zajímavější dozvědět se něco o fantasy světě Dishonored a temné pohromě páchnoucí v ulicích. Protagnoistou je však Corvo a necelých 6 minut příběhů z Dunwallu vypráví o jeho nepochopené vědecké minulosti. Zvolený styl animace je vhodný, ale stejně bych ocenil něco ještě více depresivnějšího, atmosféra nestačí diváka pohltit kvůli příliš krátké stopáži, zkrátka čekal jsem víc :) 6/10 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Päť hviezdičiek. Len v medziach žánru, ale aj tak. Ako teaser k počítačovej hre to dokonale plní účel; Dostal som chuť si to zahrať. Ako samostatné krátkometrážne filmy (samozrejme) príliš krátke, ale už iba za atmosféru a hlavne za tú žánrovú funkčnosť. Okrem toho, každý z troch minipríbehov by zniesol vlastný film. Edit: Hra je tiež super. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Tak ako i k hre "Dishonored", tak aj pre The Tales from Dunwall skomponoval hudbu Daniel Licht. (chesterko)

Reklama

Reklama