Reklama

Reklama

Královské soudní vyšetřování

(seriál)
  • Česko Pitva člena královské rodiny (více)

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

Časovaná bomba v královském paláci Vrchní sluha zesnulé princezny Diany Paul Burrell byl zatčen pro rozkrádání jejího majetku a celá Británie s napětím sledovala jeho soudní proces. Nesla svoji vinu i Diana?

Pozůstatky Romanovců Sověti prohlásili, že roku 1918 popravili ruskou královskou rodinu. Je to však pravda? Může forenzní věda objasnit, co se jim přesně stalo?

Sledování královské rodiny / Královnin návštěvník Ian Ball a Michael Fagan narušili bezpečnostní opatření v budovách královské rodiny. Jak se těmto dvěma podařilo dostat se ke královské rodině tak blízko?

Upadnout v nemilost Po smrti filmové herečky Grace Kellyové, monacké princezny, při autonehodě oficiální oznámení královského paláce o jejím stavu navrhuje násilný čin. Zatajuje však pravdu?

Královský masakr Španělský král Juan Carlos a anglická princezna Margaret patří k nejoblíbenějším členům královských rodin na světě. Oba jsou však opředeni záhadným tajemstvím.

Královská tragédie / Ozbrojené vloupání Nepálskou královskou rodinu někdo zastřelí na rodinném setkání. Vládní úředníci obviňují z masakru korunního prince, avšak Nepálci jsou skeptičtí.

Mountbattenova vražda Po bombardování lodi lorda Mountbattena musí forenzní vědci zaručit, že pravda vyjde najevo. Podaří se jim případ objasnit anebo dva členové IRA uniknou trestu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

Galerie (13)

Reklama

Reklama