Reklama

Reklama

A dost!

(pořad)
Trailer
Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2012, 4–11 min

Obsahy(1)

Pořad internetové televize Stream zaměřený na kvalitu produktů, které kupujeme. Moderuje Jan Tuna. (5150)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Zapáchající stav tuzemské žurnalistiky výborně dokazuje snad kdysi nadějný Honza "chtěl bych si nelhat do kapsy" Tuna, který odešel od Novy a Primy do Sazky, aby se vyventiloval v další hruškoidní stašidelnosti, co přes veškeré snad i chvályhodné motivace rozhodně neplatí za nic jiného než Bull(šk)vár pro ovce, které podlehly bludu, že internet je spasením před mocí ostatních médií.. Nehodlám hledat rým na každý stream, ale jako člověka, který se orientuje v těchto oblastech, a který především ví, že každý odborník má svůj díl pravdy, mě nesmírně fascinuje, jak ty tuny módně populistických nesmyslů, které obyčejné lidi drží pod dekou strachu ze všeho, i ty vzdělanější a uvažující jedince dokáží vyděsit.. A ten ostudný hype tady o ničem jiném nesvědčí.. ()

PavelH 

všechny recenze uživatele

Už se na to nemůžu koukat. A dost nedělá nic jinýho, než že parazituje na trendu kvalitnějších potravin. Pořad jenom destruktivně kritizuje a afektovanej potravinovej konspirační teoretik Tuna do toho vnáší děsivě šílenej tón. Investigativní reportáž o lentilkách a podobný kraviny akorát blbnou hloupou masu, která se nechá "vyhevcovat" Tunovým šíleným výrazem. Ať nechá reportáže o potravinách na odporníky na potraviny jako je třeba mýval Vaněk. ()

Reklama

surfmeda 

všechny recenze uživatele

I přes všechny drobné mouchy je to výborný pořad, který dokáže oslovit mnohem více lidí a informovat je co si v obchodech vlastně kupují. Tento pořad vznikl ve spolupráci s časopisem D-Test, který vřele doporučuji všem ke čtení, když si chtějí něco koupit. Užitečné a poučné, jen tak dál. Pořad již zaznamenal malá vítězství proti obřím nadnárodním společnostem. Hold když není odběratel zboží tak není ani výroba. Při nákupu čtěme pozorně etikety a spotřebitelské testy. Vybírejme jenom kvalitní zboží a odpadky rychle zmizí z regálů. Jde to. ()

RAY~ 

všechny recenze uživatele

Dřív mi přišel Tuna divnej. Teď už z něj jde vyloženě strach. Na rukou má pletený koberce a gumový náramky, kroutí se jak Hranáč a podezřele často se pohybuje poblíž dětem předškolního věku, kterým nabízí svojí domácí limonádu. Pořad sám o sobě asi má svoje místo a Tuna mu navíc dává takovej jemnej pedo-nádech, kterej v divákovi udržuje napětí a přiměje ho dokoukat se do konce. ()

Spapanek 

všechny recenze uživatele

Mistr Tuna je opravdu trochu prehnane deklamujici, tema se opakuji a teoreticky je to porad k nicemu. Ale podle me neni ani zdaleka. Kolik jste kdo poslali zadosti o nejake vyjadreni vyrobcum leku, jidla, piti, cehokoli? Kolik se vam vratilo odpovedi? Kolikrat kvuli vam neco zmenili? A kolikrat jste odhalili opravdove slozeni, ktere bylo na etikete lzive? Z filmoveho hlediska je to opravdu chabe, ale to je asi to nejmensi, ne? Ja mam ten porad rad a myslim, ze je uzitecny. A tak si myslim zaslouzi lepsi hodnoceni, neb kazdy pochopi, ze tady nejde o kameru, strih, rezii, ale o informace a o to, ze oni zmuzou to co my ani zdaleka ne. Takze za me, DIKY. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama