Reklama

Reklama

A dost!

(pořad)
Trailer
Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2012, 4–11 min

Obsahy(1)

Pořad internetové televize Stream zaměřený na kvalitu produktů, které kupujeme. Moderuje Jan Tuna. (5150)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi ta úžasná kuráž, s tím nepořádkem tady v republice konečně něco udělat. Kdo na to má odvahu? Vetšina si radši jen stěžuje a nic proto nedělá? Pořad je skvělý a konečně nalévá čistého vína. Kdo chce zůstat t ve tmě je to jeho volba, ale ať nenadává na něco tak užitečného. Není pravdou, že se nedá najíst BEZ ÉČEK. je to obrovská lež, dle mého názoru lidí kteří, žijí v době, která už dávno byla. Jak je možné, že se tu (a nejen tu) lidé urážejí, kvůli tomu, že nejí maso a ani mléčné výrobky, tím je hned člověk duševně chorý? A napadlo vás, že ten člověk má proto vážné důvody, které nejsou zřejmé rychlými soudy. Prosím nebuďme soudcem a katem. ()

RAY~ 

všechny recenze uživatele

Dřív mi přišel Tuna divnej. Teď už z něj jde vyloženě strach. Na rukou má pletený koberce a gumový náramky, kroutí se jak Hranáč a podezřele často se pohybuje poblíž dětem předškolního věku, kterým nabízí svojí domácí limonádu. Pořad sám o sobě asi má svoje místo a Tuna mu navíc dává takovej jemnej pedo-nádech, kterej v divákovi udržuje napětí a přiměje ho dokoukat se do konce. ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

První problém : Nevím proč se Tuna ověšuje korálema jak lidojed z Indonesie, nebo účastník Survivora, čili působí jak idiot. Druhý problém je, že v kombinaci s jeho vystupováním je to spíš k neprospěchu v celkovém dojmu, ačkoliv informace podávané význam mají. Pořad jako varování před potravinami, co by jsme neměli konzumovat, nebo službami co by jsme neměli využívat vcelku funguje. Jen je to prostě obsahově příliš banální (jedna kauza se rozvede do několika dílů, ačkoliv by se dal obsah nahustit více a mělo by to větší výpovědní hodnotu). Pořad se dá vyjádřit v kostce " když vám někdo něco nabídne, pošlete ho pryč, když kupujete levné potraviny čtěte obal". Jestli se tím dá živit, pan Tuna našel díru na trhu. ()

ludva10 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že takovýchto pořadů by mělo být víc. Hlavně těch, kde se odhalují šmejdi a podvodníci. A co se týče testů, podle mne zase není dobré vždy věřit tomu, jak to dopadne v testu ( tento názor u mě přetrvává hlavně z dob, kdy začal dtest vydávat svá první čísla a podle mne nebyly testy úplně objektivní ). ()

Meeryan 

všechny recenze uživatele

Jsem Tunovi dříve říkala don Quijote... ale dnes je pro mě hrdina! Držím pořadu palce, časy se mění... :) nenecháme se přece otrávit... Překvapila epizoda o vejcích, že se žloutky uměle dobarvují přes krmivo, musím pochválit epizody o Bubble Tea, toxických čajích, palmovém oleji... Jsem vděčná, že tento pořad existuje! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama