Reklama

Reklama

Nejšílenější úchylky

(pořad)
  • Česko Má podivná závislost (více)
TV spot
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2010, 24 min

Obsahy(1)

Mezi námi žijí lidé se zvláštními libůstkami. Pojídají plasty, čisticí prostředky, molitan, pijí lak na nehty, nocují se zapnutým fénem, chovají tisíce koček. Většina z nich by se však své závislosti ráda zbavila... (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (44)

Hookins86 

všechny recenze uživatele

O tom, že mezi námi žijí ufouni, jsem přesvědčen už delší dobu. Ale že existují lidi s takovýma úchylkama? To je hodně drbnutý. Bůh ví, jestli to není fejk, kvůli sledovanosti. Páč mi příjde prapodivný jíst třeba čistící prášek X let a vnitřnosti mít v pohodě (asi). Takže pokaždý, když vám někdo řekne, že nejste normální, tak si sjeďte jakýkolif z těch úchylárniček a budete toho dotyčnýho mít za vola... ()

peiton 

všechny recenze uživatele

,,Jmenuji se Jamie,je mi 39 let a už 16 rokem sem závislá na štouráním se v uchu,bez ohledu na to,kde se práve nacházím..!" Ja vravím,že vždy lepšie ako byť závislá na špáraniu sa v nose :)) V tejto dokumentárnej relácii sú hlav.hrdinkami väčšinou ženy.A týmto sa my natíska rečnícka otázka o tom,či sme mi ženy vlastne normálne?!Odpovedou na túto otázku sa radšej z pochopiteľných dôvodov zdržím.Som myslela,že ma už nič nedokáže prekvapiť a šokovať,ale toto?!A áno som šokovaná!!!Obdivuhodné s akými ľudmi a ich úchylkami zdieľame tento svet.P.S.milí užívateľ Hopi ak chceš vidieť viac sexuálnych úchyliek,skús sa poobzerať za iným programom,..Tento dokument nie je výlučne zameraný na sexuálnu stránku veci a USA už vonkoncom nie je puritánskou krajinou. ()

Reklama

rt12 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím samotné aktéry, kteří jsou vě většině nesympatičtí, ani úchylky, ze kterých se někdy dělá šoufl. Hodnotím příšerné zpracování tohoto paskvilu. Zde nejde o zmapování a podrobné odborné vysvětlení příčiny, proč k samotné devianci došlo. Je to jenom další reality show, honící se za senzací, postižené zbytečně degraduje. To nemá nic společného s profesionálně odvedeným dokumentem. ()

M0NCA

všechny recenze uživatele

Jako jasný, lidi mají rádi různý prasárničky, zvrhlosti a podivnosti, ale tohle je hodně silný kafe. Takhle, ať si doma dělá kdo chce, co chce, ale ať s tím, sakra, neleze do televize. V tomhle dokumentu totiž tu paní pije benzín, támhle pána eroticky přitahují balónky a vedle je paní závislá na zvětšování zadku... I když, na Amíky možná pořád celkem slabý. Hodnotit si snad ani netroufám, balancuju někde mezi odpadem a plným počtem za ten námět. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Bylo mi jasné, že na světě existuje spoustu lidí s úchylkama asi většíma než mám já a marně jsem při sledování přemýšlela co kromě křupání kloubů dělám podobně nechutného jako někteří v tomto pořadu. Bohužel jako chabou úchylku - a tedy spíše trochu psychický problém shledávám chlápka co vypadá jako gay a co udržuje "vztah" se silikonovou pannou, které nakupuje dokonce oblečení a různé doplňky a dokonce si s ní povídá a bůhví co ještě jiného s ní dělá. Nebo ženská co si ztrhává strupy z těla a dělá jí to dobře??? A jíst čistící prostředek :-O?! Nikdy mě takové věci nepřestanou udivovat. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama