Reklama

Reklama

V sevření žlutého hada

(neoficiální název)
  • Hongkong 招積仔打橫行 (více)
Hongkong / Tchaj-wan, 1979, 98 min

Obsahy(1)

Výborný kung-fu bojovník (Lee Yi-Min) je pomocí intrik místního bosse donucen vzít si jeho dceru, což sice nechce, ale pod výhrůžkami zabití jeho matky souhlasí se svatbou. Nejdřív musí splnit jeden těžký úkol a přenést cenné šperky na předem stanovené místo. Jenže cílem bosse je bojovníka zabít, když mu na cestu připravil hned několik pastí... Zvládne to bojovník i se svým kamarádem, který ho doprovází? (Modiwish)

(více)

Recenze (3)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Mission Kiss and Kill je vyjímečný hlavní rolí režiséra, choreografa, producenta, vytíženého herce a kaskadéra Blackie Ko, který přichází na scénu v 13.minutě v restauraci, kde se setká s obávaným akrobatem Li Yi Minem. Oba během filmu předvádí rychlé a vysoké kopy. Ve filmu je spousta šarvátek, kde můžete zkoumat pružnost Blackyho i Li Yi Mina. ()

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Výborná akční řežba Tahajwansko- Hong Kongske produkce....Výborná zápletka a dějová spletitá linie s nepředvidatelným dějem mne příjemně překvapila.. Choreografie bojů je překvapivě kvalitně provedená. Zvláště boj na džbánech byl famozní.. A samozřejmě pohybově nadaný Li YI-Min, který předvádí super bojový výkon. Celý film jste napjatý a čekáte co se stane, je tam milion pastí a intrik, což dělá film zajímavější. Velkým plus je to, že film nepůsobí nějak lacině, ba naopak. Některými prvky dokáže předčít i typické hong kongské filmy. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama