Reklama

Reklama

Mickey's Man Friday

Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
USA, 1935

Režie:

David Hand

Hrají:

Walt Disney

Recenze (6)

juditik 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarené a vtipné nápady so zvieracími pomocníkmi, aj keď asi ochranári zvieratiek by so mnou nesúhlasili... ;) ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Disney verze příběhu o Robinsonu Crusoe a jeho věrném příteli, kteří spolu čelí bandě divošských nepřátel... ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

73. diel zo série Mickey Mouse - paródia na Robinsona Crusoa alebo prečo to má stroskotanec na ostrove tak jednoduché. 60% ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Robinson Mickey zachrání před hladovými kanibaly opičího Pátka, se kterým si následně postaví ohromnou pevnost se spoustou technických vychytávek. Výrobu složité stavby by sami nezvládli, ale ruku k dílu přiloží i spřátelená zvířata, z nichž je největším dříčem vysokozdvižná želva s pneumatickou hlavou. Při následném útoku se však pevnost projeví jako příliš málo kanibaluvzdorná a vše musí zachránit úprk přes vodní hladinu na neschváleném prototypu vodního posouvátka, z něhož by ochránci svobodného života želv určitě neměli radost.. ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Pekná groteska. Veľmi sa mi páči spracovanie domorodcov od Walta Disneyho. Nádherná bola interpretovaná sila priateľstva a porozumenia medzi Mickeyim a domorodcom. Pevnosť Robinsona Crusoea bola taktiež veľmi dobre navrhnutá. Všetky pasce a vychytávky a záverečná bitka celý krátky film perfektne dopĺňali. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama