Reklama

Reklama

Nejhorší máma na světě

(seriál)
  • Kanada World's Worst Mom
Reality-TV / Dokumentární
Kanada, 2012, 44 min

Obsahy(1)

Lenore Skenazyová je nejhorší máma světě. Nechala totiž svého devítiletého syna jet samotného newyorským metrem. Nejenže se za to nestydí, dokonce o tom přednáší. Rozhodla se nestat otrokem svého dítěte, dát mu svobodu a naučit to i ostatní rodiče... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

KayTee 

všechny recenze uživatele

Baví mě sledovat některé ty neuvěřitelně neuvěřitelné matky :-D. Občas by opravdu potřebovaly ne psychologa, ale psychiatra! ()

eaglestar odpad!

všechny recenze uživatele

Je opravdu nutné v našich končinách sledovat takové dementy? Ach tak, vlastně jako výukový materiál v Chocholouškově ústavu, tak to jo. ()

Reklama

ivour 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jen jeden díl, ale pochybuji že by někdo změnil své zakořeněné strachy a fóbie během asi tří dní. Navíc ta nejhorší matku co je napravuje, je mi protivná už od pohledu, ne vystupováním, ale tou šílenou artikulací, a házením hlavou. Mluvit takhle den, upadne mi huba z pantů. ()

rebel2009 

všechny recenze uživatele

Formát pořadu nic světoborného, ale když se na to člověk podívá jako na sociologickou studii, tak je zajímavá. Ona opičí láska hraničí s vězením, dokážu pochopit, že rodiče mají potřebu své potomky chránit, případ Nataschi Kampuschové se může kdykoliv opakovat a není to o době. Úchylové byli, jsou a budou...bohužel, rodiče se s tím musí naučit žít. Na druhou stranu, některé matky jsou příliš zbytečně hysterické a doporučil bych jim návštěvu Bohnic.Z vlastní zkušenosti vím, že co se má stát, tak stane a nezbraníte tomu ať děláte, co můžete. S manželkou jsme oba stáli u syna a přesto na sebe zvrhl horkou polívku, stačí sekunda....Na druhou stranu 16ti letý fracek neumí používat metro, uklidit pokoj, vyžehlit,uvařit vajíčka, zajsit nákup, atd....to je už extrém, tyhle věci jsem uměl v deseti letech. Bohužel opíčí lásku podporují nové technologie - mobily a internet ke sledování, dříve byla jedna telefonní budka na 300 obyvatel, rodiče nám věřili a hlavně podporovali naši samostatnost, která je ku prospěchu oběma stranám. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama