Reklama

Reklama

Bunkry pro soudný den

(pořad)
  • USA Doomsday Bunkers
Reality-TV
USA, 2012, 55 min

Účinkují:

Mike McColl (vypravěč)

Obsahy(1)

Jak se připravit na soudný den? Postavte si bunkr! Tak jako skutečně zvláštní hrdinové fascinujícího seriálu Bunkry pro soudný den. Nahlédněte do nitra nejvíce vyspělých a utajených podzemních skrýší. Tyto neproniknutelné zóny bezpečí jsou prošpikované špičkovými bezpečnostními a komfortními technologiemi současnosti. Až přijde apokalypsa, budete si přát, abyste je taky měli. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele

Bunkry pre paranoikov a niekedy aj magorov. Hlavne, keď si predstavíme, aký veľký obnos peňazí sú ochotní za ne dať. Do toho všadeprítomné zbrane a protizbraňové systémy. Aj keď z jednej malej časti ich možno aj chápem - byť pripravení a mať tak náskok pred ostatnými pred možnou katastrofou. Keď som videl tie obrovské sklady potravín, napadla ma otázka, či chodia majitelia neustále vymienať potraviny s končiacimi dobami expirácie za čerstvejšie? Čo sa týka samotného TV-reality seriálu, vadili hlavne tie typické americké neustále opakovania informácií. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díl záchrana před katastrofou. Američani holt mají na tyhle věci prachy a hlavne se bojí, protože jim hrozi hurikán s tornádo, jaderne elektrárny včetně zemětřesení a v neposlední řadě útoku teroristu. S toho těží firma zabývající se stavbou bunkru na přání! Asi bych si radši koupil peknej dům a užíval života, než přežíval a cekal až něco takového za X let vypukne. Ale prepeři na to mají jiný názor! 50% ()

sator odpad!

všechny recenze uživatele

Obchodníci se strachem... Být připraven na nejhorší a očekávat to nejlepší je floskule,důvod proč se někdo připravuje na nejhorší je že má strach že to přijde.Sbírka vyděšených lidí hrající si na to že jsou nesmrtelní. 1.Zkusil někdo žít v ocelové kleci ? Pokud vím tak lidé ztrácejí naprosto energii.. 2.Kde je motivace přežít, když vylezu a svět je po apokalypse. 3.Kdo zajistí že budu poblíž bunkru když to vypukne ? 4.Kdybych nevěděl co prachama asi bych si tak nějaký nechal postavit :)) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Mně se to hodně líbí kluci vy kde peníze použit a jak a myslím si že to mají dobře vymyšlené kdo by něco podobného nechtěl. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama