Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marvin možná připomíná průměrného amerického teenagera, ale tím všechna podobnost končí. Marvin je první známý klootonianský mimozemšťan. Poté, co jeho domovská planeta čelí napadení zlými agenty Klerg, Marvinovi praví rodiče ho posílají na planetu Zemi, kde se ho ujala rodina Formanů, aby se tak vyhnul nebezpečí. Pod dozorem svých nových pozemských rodičů se Marvin snaží žít život běžného pozemského teenagera. (Reesam)

(více)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele

Ne tak neskutečně blbé jako jako Fred the Show, některé vtipy dokonce docela ujdou, ale těch 22 minut jednoho dílu u toho pozornost prostě neudržím, dějově je to mizérie a na jeden dobrý vtip připadají čtyři trapné. ()

dogrose odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších hraných seriálů Nickelodeonu pro teenagery. Četnost trapných situací je podstatně vyšší než malá a občas mám pocit, že herci tu hloupost ani nehrají, ale takoví jsou. Dokonce jsem si vzpomněla na Alfa, který mi vedle Marvina najednou připadal jako božské dílo za nejmíň deset *. ()

Reklama

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Upřímně já bych to tak tragicky nebral. Občas se tu mihnou slabší herecké výkony, a není to seriál, který chce člověk vidět znovu. No každopádně v některých dílech to vtipné bylo. Takže 2*. ()

JackBurda 

všechny recenze uživatele

Tak z pěti hvězdiček na dvě, to asi mluví samo za sebe. Lucas je v poho, ale jeho postava ne a tradičně je tu debilní máma, co furt dává zaracha. Nemám co dodat. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama