Reklama

Reklama

Fíky

(festivalový název)
Krátkometrážní / Drama
Švédsko, 2013, 6 min

Režie:

Tony Cederteg

Scénář:

Tony Cederteg

Hrají:

Tony Cederteg

Obsahy(1)

Dvě mužská těla v hravém zápase, dvě mužská těla ve sprše. Možná vzpomínka na něco, co už pominulo. Dozajista film se silným sexuálním nábojem. Šest minut ve společnosti dvou hrdinů dokáže občas říci více než celovečerní stopáž. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (3)

Simbo odpad!

všechny recenze uživatele

"Dozajista film se silným sexuálním nábojem." Tak silným, až člověk málem prchnul ze sálu. (MFFKV 2013) ()

nichts 

všechny recenze uživatele

možná je to naivní pokládat film za nástroj vhledu do romantických homosexuálních vztahů, ale jiný nemám. čistě verbální zachycení sexuálně-citové vazby v homosexuálním vztahu, velice tělesné, velice působivé, emocionální. jsou to krásné nápady jak si radostně pamatuje, že si jeho přítel nevytřel pořdně řiť a zbyla na ní dlouhá hnědá čmouha, nebo sladká chuť právě jeho spermatu. O sexu se však pouze mluví, vlastně film pro děti. ) ()

Reklama

Caym 

všechny recenze uživatele

Cederteg dokázal něco, co jsem považovala v dnešní době za nemožné - rozhořčit a pohoršit většinu diváků v sále svým otevřeným sexuálním komentářem v podobě voice-overu, který se naprosto rozchází s vizuální složkou. Leč ačkoliv se pod drsnou slupkou dozajista skrývá vztahová romantika, za 6 minut se k ní divák tak nějak nestihne dostat. Škoda. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama