Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý raper (Vanilla Ice) a jeho tři kamarádi, kteří jsou na koncertním turné na svých nablýskaných motorkách, se musí kvůli poruše na jedné z nich několik dnů zdržet v ospalém americkém městečku, kde se moc zábavy nenabízí. Nevázaní muzikanti převrátí naruby život nejen městečka, ale i středoškolačky Kate. Netuší ale, že Katina rodina je součástí programu ochrany svědků, jejíž identita byla právě prozrazena a hrozí jí nebezpečí. Svého času kultovní film s hudbou Vanilly Ice v sobě spojuje prvky romance, akce i muzikálu. V menší roli zpěvačky se zde představila Naomi Campbell. (Sofia)

(více)

Recenze (91)

pedvora 

všechny recenze uživatele

Musím obhájit svoje hodnocení :)))) Film je totální ptákovina, ani nevím, jestli to měla být komedie, akčnák, love story nebo bůhví co, ale v roce 1991 jsem to žrala, stejně jako hudbu a módní kreace vanilly ice. Vytahané kalhoty mi maminka ještě tehdy tolerovala, ale vyholit mi cihličky do vlasů odmítla. Prostě tento film je moje teenager srdcovka a po tolika letech jsem to musela shlídnout znovu. Pro případné diváky jen doporučuju obrovský nadhled. Vzhledem k tomu, že je to přece jenom už 22 let starej film, tak mašiny tam mají pěkný, hudba je stále pecka a je to pěkně barevný pohodičkový relax pro deštivé odpoledne. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pecička film a stará klasika. Filmek je sice hodně jednoduchý, naivní, předvídatelný, přehraný a kdo ví co ještě pro dnešní publikum, ale za doby, kdy u nás Vanilla frčel z kazeťáků to byla celkem pecka. Co na tom, že je tam nelogičností tři prdele (třeba věčné nové kostýmy, když Vanila přijede jen na motorce), hlášek je zde ještě víc. Ono to není ani tak akční, ani romantický, ani hudební...... Je zde prostě smícháno vše, co v té době kolem Vanilly letělo......... Z nostalgie dávám 90% protože neznat to z té doby, bylo by to tak za 10% :D ()

Reklama

Hellscuboy 

všechny recenze uživatele

Pro všechny hňídopichy a vrtaly - trhněte si patkou!!...tohle je prostě klasika,hlavně mjůzika...dodnes si pamatuju kroky a pár písniček s tohoto filmu mam dodnes v telefonu...OMG,co by jste chtěli po ptákovině staré téměř 20 let...za mého mládí to bylo děsně kůůůůl a dle mého je to v určitém směru dodnes...takže,zahřívám bedny,přepínám pc na elcédéčko,dávám konferenčák na stranu a jdu na to!!! :-) ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Rapová nostalgie. Naomi v úvodních titulcích. Frajerský Ice s blond vlnou a koženkovym křivákem od Mc Hammera. Nesmyslný příběh a ještě nesmyslnější moto-triky! Jedinečný nápad obsadit do hlavních rolí supersporty namísto harýků. Tři zasloužené hvězdy! ...Jinak ale kýč nad kýče s naprosto zoufalým dabingem. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

To jako že TOHLE individuum bylo někdy úspěšný a slavný?! No né... Filmy, kde hlavní hrdina je namachrovanej týpek s prapodivným účesem a krapínek nadutá holka, která se umí jenom usmívat, do toho trochu toho dramatu (ale opravdu jenom malilinko, protože nic se nemá přehánět) a pak taky dost zvláštní taneční kreace a to ani nemluvím o oblečení! Ne, děkuju... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Snímek si vysloužil 6 nominací na Zlatých malinách, a to v kategoriích nejhorší režie, nejhorší nová ženská hvězda (K. Minter), nejhorší píseň, nejhorší film, nejhorší scénář a nejhorší nová mužská hvězda, kterou Vanilla Ice "úspěšně" proměnil. (Coldrex)

Reklama

Reklama