Reklama

Reklama

Hra o dítě

(TV film)
  • Kanada The Surrogacy Trap
Trailer

Obsahy(1)

Christy dosáhla všeho, co kdy v životě chtěla, stále se jí však nepoštěstilo stát se matkou. Po neúspěšných pokusech o umělé oplodnění se Christy s manželem rozhodne počít dítě prostřednictvím náhradní matky. Mladá žena Mallory na ně udělá velký dojem. Když ale Mallory otěhotní, začne vyplouvat na povrch její temná stránka... Majitelka prosperující firmy Christy Bennettová dosáhla všeho, co kdy v životě chtěla, stále se jí však nepoštěstilo stát se matkou. Christy právě prožívá nejhorší chvíle svého života – po třetím umělém oplodnění opět potratila a podle lékařů se musí smířit s tím, že děti nikdy mít nebude. Když se Christy a její manžel Mitch vyrovnají se ztrátou nenarozeného dítěte, rozhodnou se počít dítě prostřednictvím náhradní matky...
Mitch a Christy jsou při výběru náhradní matky velmi pečliví, nakonec se rozhodnou pro mladou ženu Mallory. Mallory zatím vlastní děti nemá, vydělané peníze chce použít na studium a zároveň ji těší, že může Mitchovi a Christy splnit jejich sen. Mallory se smlouvou zavazuje k tomu, že si nebude k dítěti vytvářet mateřskou vazbu, také musí souhlasit s tím, že zákonnými rodiči dítěte budou Christy a Mitch. Poté je do Malloryiny dělohy implantováno Christyino oplodněné vajíčko. O pár týdnů později mohou Christy a Mitch slavit, Mallory je těhotná a za necelých devět měsíců jim porodí vytoužené dítě. Mallory chce trávit s Christy co nejvíc času, chce, aby si Christy její těhotenství užila a podílela se na něm...
Christy si s Mallory rozumí, podle Mitche je však Mallory zbytečně vlezlá. Postupem času začnou Christy vadit Malloryiny nemístné připomínky. Mallory jí stále připomíná, že to ona má ve svém těle její dítě, to ona zažije zázrak zrození nového života. Christy je pod velkým tlakem, navíc začíná mít pocit, že se jí Mallory snaží přebrat Mitche. Advokátka Christy doporučí, aby si držela od Mallory odstup. Situace začíná být neúnosná. Mallory Mitche neustále pronásleduje a bombarduje ho telefonáty. Mitch se snaží Mallory ve všem vyhovět, chce, aby dítě netrpělo stresem, jeho vstřícnost však vyvolává v Christy žárlivost... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Vidět ženu-magora (dámy v duševní kondici prominou) v akci nebylo vůbec špatné. Zejména tato hlavní postava hrála s grácií a bylo jí věřit každé slovo a "kudla do zad". Vadou na kráse téhle hry byla celková koncepce a styl, který naprosto ladil s klasickou deutschland kinematografií. Nebýt csfd a kanadské vlaječky, myslel bych si,že koukám na kriminálku Stuttgart nebo neco podobného... 70 % si ale tohle mimino plně zaslouží ()

hammer_head 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné kanadské překvapení s milými tvářemi a již tolikrát ohraným ´´psycho´´ příběhem. Film je natočen svižně a vzbuzuje respekt před podobnými psychopaty. Film udržel moji pozornost až do konce, nicméně při druhém shlédnutí už nemá čím překvapit, takže ho stáčí vidět jen jednou. Ruka na kolébce se mi líbali o něco víc. ()

Reklama

Kosir 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi dvěma a třema, protože to je tak na 50 %. Nakonec jsem usoudil, že toto obehrané téma je podáno dost naivně, přesto jsem vydržel až dokonce. Scénář Mallory dost nahrával, protože se bez problémů dostávala k synáčkovi, ačkoli rodiče i policie dobře věděli o co jí jde. Už jenom to, že nevyměnili zámek bylo až infantilní. Jako díl nějakého tv seriálu docela slušné. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný film. A co mi na tomhle filmu vadilo nejvíc bylo, že ta žena s manželem tak moc toužila po dítěti, že jen jí ho náhradní "matka magor" porodila, tak si najala chůvu, aby mohla chodit do práce. WTF? Kdyby tam tohle nebylo a ta žena zůstala doma a užívala si toho, že má potomka, po kterém tááááák moc prahla, přidala bych hvězdu. Za mě naprosto zbytečný film. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama