Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (162)

jasanka 

všechny recenze uživatele

První polovina pěkná - typický slaďák, prožívání první zamilovanosti, první skutečné užívání si života. Chvílemi mi to připomínalo Zápisník jedné lásky. Nicméně druhá polovina byla až moc překombinovaná, s příliš mnoha zvraty. Ale pár byl sympatický, vedlejší postavy také, akorát otec by potřeboval odbornou pomoc. Lepší 3*. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Drobné výhrady bych sice měla, ale celkově jde o příjemnou romanci, u které jsem se krásně zasnila. Ústřednímu páru jsem tu zamilovanost skutečně věřila, navíc se na oba moc hezky koukalo. Když ještě přihlédnu k bezva muzice, tak je mi pak úplně jedno, že už jsem to všechno někde viděla. I kdyby šlo jenom o nový obal stokrát zopakovaného příběhu, tak výsledný film může zapůsobit lépe než většina jeho předchůdců. A na mě to prostě zafungovalo. (75%) ()

Reklama

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Prioritou v tomhle filmu pro mě nebyla nechutně přeslazená "Nekonečná láska", ale vztah mezi otcem a dcerou. Jeho vývoj a to, jak se k němu figuranti stavěli. Podle mě je právě vztah otce a dcery tou nejtěžší životní láskou a málo kdy se stihne za toho dlouhého bytí dojít až k fázi happy endu, jako tomu bylo i zde. Je blbý asi říkat škoda, ale vážně. Nebýt té umělé americké přeplácanosti a lásky na každém rohu, mohlo to být mnohem reálnější a lepší. I přes to si mě to (a opakuju ne díky té true love) získalo. Asi to taky nebudu mít s otcem vyřešené, což? ;) ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od filmu kvůli nízkému hodnocení nečekala, ale přiznávám jsem, že mi tekly slzy permanentně během celého filmu. Všechno jsem to prožívala a jsem teď kvůli tomu strašně nešťastná, že jsem i já neměla takovou dokonalou první lásku... Ale teď vážně. Uznávám, že je film plný všemožných klišé, ale je mi to jedno. Jde mi hlavně o to, že jsem se bavila a ani na chvíli jsem od obrazovky nemohla odtrhnout oči. Příběh je nádherný a líbí se mi, že není pořád je přeslazeně romantický, ale i smutný a často vážný. Romantický dramata prostě můžu, těm se žádná romantická komedie nevyrovná. Jen ta tlama jeho ex mi neskutečně lezla na nervy, ale to byl zřejmě účel. A konečně jsem přišla na chuť Pettyferovi (zamilovala se ehmmm..) :D ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $23,438,250Tržby Celosvetovo $34,718,173Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,267,722Tržby za predaj DVD v USA $3,951,131║ romantický schématický cejdak o nezlomnom zlom tatkovi, ktorý nedá dcéru chudobe ani za nič, nuž nič nové pod slnkom ale aspoň to úplne neotrávi /50%/ ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama