Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (162)

viviak 

všechny recenze uživatele

Čo k tomuto vykvetu? Už trailer dokonale odhalil, že sa bude jednat o rip-off Notebooku. Film to potvrdil hned v prvych minutach a nezabudol vykradnut aj dalsiu tretinu romantickych filmov, ktore som videl. Prva polovica bola dost hlupa, neskutočne predvidatelna a mala tolko awkwaard momentov, ze som naozaj niekedy sa chytal za hlavu, občasne si zakričal v štýle srsly?! O kliše ani nejdem pisať radšej. Druha polovica už bola o čosi lepsie spracovana, svižnejšia, menej predvidatelna, jednoducho o triedu lepšia. Dokonca aj "despota daddy" sa uvedomil a predychal smrt svojho syna. Inak Greenwoodovi tato rola sadla perfektne. Pettyfer sa polovicu runtimeu pohyboval ako zvonar matky božej(ani ten nechodil taký zhrbený), druhu polovicu mi zas pripadal ako bezdomovec s naozaj velkými lopuchmi. Jade rozhodne pridala tomuto filmu iskru, a to na blonde háre moc niesom, jednoducho krásna žena. Zvyšok castu bol dobry, až na Emmu Rigby, ktora by to s tym botoxom mala prestat prehanat. Wait! Ešte tam bola ta čierna opica, ktora sa tam naštastie nevyskytovala až tak často. S filmom teda nemam až tak velky problem, a po určitom zvažovani je to za 50%, stym, že už teento film nepotrebujem znova vidiet, a o dva tyzdne si zrejme ani nebudem naň pamatat, jedine tak okúzlujúcu Gabriellu Wilde. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Takže ako, už aj toto je remake ? Nech je, podla hodnotenia to vyzerá, že táto nekonečná láska dopadla lepšia ako ta predošlá. Možno dopadla lepšie, ale žiadna výhra to teda aj tak nie je. Po príbehovej stránke tento film doslova nepridá nič na vrch a presne kopíruje všetko videné. Aj keď je to predvídateľné a príbeh nemá čím zaujať, za to herecké obsadenie je fajn, postavy tiež nenudia a zrežírované to tiež nieje najhoršie. Nenudil som sa pri tom a dá sa to v pohode dopozerať, len škoda, že všetko sme už videli a príbeh a ani postavy ničím neprekvapia. V rámci žánru fajn film na jedno pozretie. 65% - 3* ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od filmu kvůli nízkému hodnocení nečekala, ale přiznávám jsem, že mi tekly slzy permanentně během celého filmu. Všechno jsem to prožívala a jsem teď kvůli tomu strašně nešťastná, že jsem i já neměla takovou dokonalou první lásku... Ale teď vážně. Uznávám, že je film plný všemožných klišé, ale je mi to jedno. Jde mi hlavně o to, že jsem se bavila a ani na chvíli jsem od obrazovky nemohla odtrhnout oči. Příběh je nádherný a líbí se mi, že není pořád je přeslazeně romantický, ale i smutný a často vážný. Romantický dramata prostě můžu, těm se žádná romantická komedie nevyrovná. Jen ta tlama jeho ex mi neskutečně lezla na nervy, ale to byl zřejmě účel. A konečně jsem přišla na chuť Pettyferovi (zamilovala se ehmmm..) :D ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ani moc netuším, jak se to ocitlo v mém hledáčku, nicméně vím, že po projekci dívky ve věku 13+ zbaví nejedno papírnictví velkého počtu papírových kapesníků. Přesto občas se nechat pocukrovat tak úplně nevadí. Tuhle blonďatou květinku z dobré rodiny tajně okukoval celou střední, ale (i když je to hošan se škraloupem v trestním rejstříku) bál se jí oslovit. Když to klapne, postaví se do nově vznikající lásky nešťastná nedorozumění vycucaná z prstu a hlavně nezdravě ochranitelský a autoritativní otec (přece mladík bez budoucnosti pracující v otcově autodílně nebude strkat ruce pod kalhotky mé inteligentní dceři z vážené rodiny s lékařskou tradicí). Ještěže je tu naopak totálně chápající matka a scénáristka, která s trochou nadsázky rozpracovala dvacet let starou Harlekýnku, původně určenou pro nějaký televizní film. Romantická linka se ustálí hned z úvodu, lehce zamrzne u sentimentální idylky, která následně čelí poměrně mdlým zkouškám. Mladí hrdinové navíc moc neodpovídají (neříkám, že je to špatně) dnešní poblázněné mládeži, ale spíš dvěma holoubkům, kteří si chtějí někde na střeše něžně zavrkat. Přesto tvůrci přišli s dojákem, jenž ctí všechny atributy romantických oddychovek, v čele má navíc dvojici Alex Pettyfer a Gabriella Wilde, kterým to sakra sluší, takže cynikové si tentokrát raději pustí třeba tak trochu jinou lásku mezi spisovatelem Paulem Sheldonem a jeho velkou fanynkou Annie Wilkes. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

První polovina pěkná - typický slaďák, prožívání první zamilovanosti, první skutečné užívání si života. Chvílemi mi to připomínalo Zápisník jedné lásky. Nicméně druhá polovina byla až moc překombinovaná, s příliš mnoha zvraty. Ale pár byl sympatický, vedlejší postavy také, akorát otec by potřeboval odbornou pomoc. Lepší 3*. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama