Reklama

Reklama

Epizody(16)

Brzy potom, co se dozví, že může být dárcem kostní dřeně pro dceru, o jejíž existenci netušil, je nevýznamný gangster hledaný pro vraždu, kterou nespáchal. (Netflix)

Recenze (14)

Magi90 

všechny recenze uživatele

Two weeks je velice napínavé dorama, kde prakticky jde hlavně o to, aby dva týdny zůstal Jang Tae San naživu. A taky udělá všechno proto, aby se jeho dcera uzdravila. A tak začíná slušná honička a boj o život. Malá Soo jin byla tak inteligentní a kouzelná, že už kvůli ní bych se na to podívala. Má to spoustu zápletek a rozuzlení, kdy divák přemýšlí, jak to asi je. Ačkoliv já akční seriály moc nemusím, tohle byla výjimka. Pět dát nemůžu, protože toto není dorama, po kterým by mi zůstal ten pěkný pocit, ale i tak se mi to líbilo. Romantiku tu ale moc nečekejte. A občas se tu najde pár nudných scén, ale jinak vcelku je to příběh, který vás vtáhne do děje :) Můžu jen doporučit :) ()

T.O.P 

všechny recenze uživatele

Tento seriál v sobě ukrývá přímo monstrózní hromadu failů. Opravdu bych nechtěl žít v zemi, kde je policie a trestní právo tak komické, jak ho vykreslili tvůrci v Two weeks. Nejvíce mě pobavila scéna, kdy chytili snipera na střeše, ten následně odpálil svou zbraň do povětří, tím zničil "všechny" důkazy a pak se trapným rádoby právnickým dialogem vymluvil z vazby. Po tom sem chtěl seriál přeřušit, no dokoukal sem to. Slabé 3. ()

Reklama

Krysap 

všechny recenze uživatele

Chvílema jsem měla pocit, že sleduju Lenku Bradáčovou, jak nahání Alexandera Hemalu.. :-))) Ne, tak teda vážně. Byla to krásná pohádka o tom, jak dobro zvítězilo a zlo skončilo v kriminále. Celý to bylo nadprůměrně akční, hlavně první polovina, kvůli který jsem dva dny v práci usínala u stolu. Prostě to nešlo přestat sledovat, ačkoliv už bylo hodně po půlnoci. Právě tu akci jsem si přála a za ní bych dala pět hvězdiček. Proč dávám jenom čtyři? Především kvůli neskutečně otravným scénám s absolutně neuvěřitelně přemoudřelou a přesladkou holčičkou. To není vina tý kouzelný malý herečky, ale blbýho scénáře. Druhý důvod, proč ubírám hvězdičku, je opět neuvěřitelná proměna hlavního hrdiny v drsnýho borce s abnormálním IQ. Opět - za to nemůže Jun-Ki, ten byl tradičně skvělej. Na vině je zase přiblblý scénář. Nicméně, těšila jsem se na akční seriál, a toho se mi dostalo měrou vrchovatou. Určitě si taky zapamatuju tu suprovou písničku, co hrála vždycky na konci plus LJK s fousama. Asi první chlap, kterýmu podle mě ty fousy vyloženě sluší. Dorama rozhodně doporučuju. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

První polovina pro mě byla jako droga, od které jsem se nemohla odtrhnout. Kousek po kousku se odhalovala minulost a já fakt nutně potřebovala vědět, co přinese budoucnost. Jenže zhruba v polovině, kdy byla většina faktů odhalena, mě to začalo místy docela nudit. Některé scény mi přišly zbytečně natahované a ohrané. Vždycky se ale objevilo sluníčko jménem Soo Jin a okouzlení bylo zpět. Pochvala samozřejmě patří i JG a ostatním hercům, věřila jsem jim to. 4* ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Opět rozporuplný seriál jež drží nad vodou převážně slušná dávka napětí. Bohužel dojíždí na nelogičnost a slabé herecké výkony mnohých postav. Předně samotná zápletka je absurdní – od kdy si mafián dává schůzku se senátorkou před svou milenkou v jejím domě? Bože, fakt nechápu. Pokud jde o tu transplantaci, tak já fakt nevím, ale zahájit léčbu když nevím, zda bude dárce za 14 dní živej , zdravej, použitelnej a vůbec k dispozici zní dosti absurdně. Navíc holčička je v aseptické místnosti a maminka s ní může být, navíc bez roušky? Aigoo. Park Ha-seon sice v roli královny v Dong Yi nepůsobila špatně, zde z ní mám bohužel dosti tragický pocit – dobře se na ni kouká, ale herecky naprosto nevýrazná a slabá, leč takových postav by se našlo více. Pokud jde o vývoj děje, ten by ještě docela šel, ač v druhé půli již autorům dochází invence a dějí se neskutečné věci, zejména v samotném závěru už byla logika zadupána hluboko pod zem, nejen policisté se chovají jako úplní pitomci. Emotivní stránka věci též neupoutala, zkrátka jsem si ty „dojemné“ scénky se Soo-jin nedokázal nějak připustit k tělu. Takže v součtu jen slušně rozjetý kousek jež má v druhé části už jen sestupnou tendenci. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama