Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agentka bostonské policie má za úkol zastavit nebezpečného sériového vraha. Jeho zločiny jsou nápadně podobné patnáct let starým vraždám, ze kterých byl podezřelý i agentčin otec... Detektiv z oddělení vražd bostonské policie Karyn Mitchellová je dobrá v chytání sériových vrahů. Už tři zabila, což podle jejího terapeuta znamená, že ona sama je také sériovým vrahem. Pak se objeví několik vražd, kdy jsou oběti posmrtně znetvořené řeckým písmenem, které symbolizuje Háda, vraha, který zabíjel před patnácti lety a jehož případem je Karyn doslova posedlá. A to nejen proto, že jedním z mnoha podezřelých byl tenkrát i její otec...
Karyn je přesvědčená, že nové vraždy jsou dílem Hádova napodobitele. Karyn se musí vypořádat nejen s mnoha podivíny, kteří se za Háda vydávají, ale i s kolegy, kteří chtějí tajemného Háda dostat živého a předat jej do rukou spravedlnosti. Jeden z telefonátů se však zdá být přinejmenším zajímavý. Muž, který se představí jako Hádes, má informace, které by mohl znát jen vrah. Karyn si s ním na radu policejního terapeuta neformálně povídá a při tom pátrá, zatímco Hádes vraždí znovu a znovu. A jeho výběr obětí není náhodný... (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

John80 

všechny recenze uživatele

Thriller o vraždách a hľadaní skutočného vraha, prípadu ktorý bol uzsko spätý s policajnou agentkou 3* ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslel, že je to německej film nebo krimi seriál, což nebyl, ale kvalita byla asi tak stejná. Špatní herci, scénář a vlastně tak nějak všechno. I ta zápletka, kdy si detektivka vyvolává s vrahem a nepřijde jí to divný a vlastně ani nikdo jinej na základě toho nic nedělá. No nevím, podívání za to určitě nestojí, o nic nepřijdete. Pořádně totiž nevím, co na tom doporučit. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Někteří režiséři by měli o postavách nejprve konzultovat s psychologem. Filmaři už jsou totiž ze všech těch kriminálek tak zmagoření, že si vůbec neuvědomují realitu a (ne)psychologii postav. Ženskou, co dělá agentku, hledá a střílí sériové vrahy a to s takovým přístupem, jako by šla do obchodu koupit rohlíky, vám fakt nežeru. Takovému studenému, umělému panákovi nejde věřit ani nos mezi očima, působí to směšně - tupá rutina bez emocí. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama