Reklama

Reklama

Blouznění

Sedm let poté, co jí zemřel otec, se Christy Dawsonové (Gwendolyn Garverová) začnou zdát divné sny. Netuší, že se z ní stává „snílek", spojnice mezi světem živých a mrtvých. Když se její sny změní ve skutečnost, vyhledá Christy pomoc Kyla Walkera (Kristian Capalik), kterému nicméně brzy přestane důvěřovat. Muž jí totiž není schopný vysvětlit, jak je možné, že byl v jednom okamžiku na dvou místech zločinu. Policie Kyla zatkne a uvězní. Christy je tak odkázaná sama na sebe a vrací se k jediné osobě, která je schopná ji vyslechnout. (Filmbox)

(více)

Recenze (7)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ďalší z nekonečného počtu nezaujímavých teenagerských hororov, tentokrát o študentke, ktorú trápia nočné mory. V nich sa jej objavuje duch malého chlapca, ktorý je predzvesťou smrti jej kamarátov, a tak musí vypátrať, kto za tým celým stojí. Vydržal som to dopozerať bez nejakého veľkého utrpenia, ale nemám tu veľmi čo chváliť. Jediné, čo tu totiž pripomína ten horor, sú spomínané nočné mory, ale nejakého vyblednutého fagana s čiernymi kruhmi po očami sa v dnešnej dobe sotva niekto zľakne. Ináč tu nebolo nič, čo by stálo za pozornosť, ani herci, ani dej, ani rozuzlenie. Slabota a zbytočnosť. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

A jeje zase další patlanina kde se vyskytuje duch dítěte. Při koukání na tohle jsem si kolikrát řekl, proč se točí furt takovýhle filmy když se člověk ani nemá šanci bát. Nemluvě o příběhu která je lacinou kopírkou milionů hororů s duchama mixnutou s Final destination. Všechno je to děsný, ale aspoň to rychle uteče a ani jsem neutrpěl žádný újmy. Ale každopádně ruce spíše pryč. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Elford-Argent rodina si splnila životný sen. Napísali, natočili a postrihali film, ten má žiaľ biedny príbeh, herci sú biedni tiež a strašidelné scény absolútne mimo, nedosahujú kvality ani iných podpriemerných snímkov. Neexistuje napätie, neexistuje atmosféra... prakticky neexistuje nič, len desivá nuda. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama