Reklama

Reklama

Brutální fyzika

(seriál)
  • Maďarsko Brutális fizika
Maďarsko, 2013, 48 min

Obsahy(1)

Brutální fyzika je seriál, který velmi populární formou šíří vědecké poznatky, seznamuje diváky se základními přírodními úkazy a vysvětluje jejich příčiny. Mimo to pak i názorně předvádí, jak využíváme nebo můžeme využít fyzikální zákony při každodenních činnostech. Ústřední roli v něm mají pokusy prováděné s pomůckami sestavenými z běžně používaných prostředků a předmětů pod vedením Károlye Härtleina, pracovníka Katedry experimentální fyziky Budapešťské technické univerzity. Tyto poučné pokusy prezentujeme divákům tou nejzajímavější a největší možnou podívanou slibující formou, která využívá veškeré moderní technologie, jež mají dnešní filmoví tvůrci k dispozici. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Patrik200s odpad!

všechny recenze uživatele

Otras , keď sa Maďari hrajú na MythBusters a počas trápnych dialógov sa snažia vnútiť informácie opísané z wikipédie. Naviac moderátor si s réžiou môžu podať ruky to znamená, že táto fyzika je v skutočnosti jednoduchá matematika 0 plus 0 je vždy len nula a presne to je táto relácia. ()

yamaha 

všechny recenze uživatele

Tento serial si ma okamzite ziskal reklamou. A tak som si povedal, kedze som taky velky fanusik kanalu Spektrum, ze si pozriem nieco nove. A oplatilo sa. Neskutocne dobry oddychovy serial, s vybornymi pokusmi a madarskym humorom. A tak isto je aj brutalna chémia uzastna a uz sa tesim na brutalnu biologiu. Davam pat hviezdicek ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama