Reklama

Reklama

Babls

(studentský film)
  • USA Bubbles (festivalový název)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 2013, 7 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní film o klukovi, který byl odsuzován svými spolužáky za to, že je odlišný. Nakonec jim ukázal, že být jiný má i své výhody. Dětské drama se šťastným koncem. Neobvyklá kombinace hraného a animovaného filmu, která ukazuje kouzlo, které se může stát jen v animovaném filmu. (MF studentských filmů Písek)

Recenze (3)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tentokrát vynechám mé názory na animaci (ve zkratce: spojení hraného a animovaného funguje, byť není moc podpořeno příběhem), protože tenhle film má jednu dost vážnou vadu, sama autorka film prezentuje jako "Dětské drama", to je v pořádku, hlavní myšlenka je že "být jiný je v pohodě" potud taky v pořádku, dokonce se na to hodí i zvolený styl, že daný odlišný je animovaný, kdežto ostatní jsou hraní, jenže považuju za brutální dementnost udělat pointu tím, že Odlišného chlapce začnou mět ostatní rádi po té, co začne vypouštět bubliny (!) a po té, co se sám nafoukne a odletí (!!), upřímně, to jsou snad ty nejkokočtější možné nápady, doufám, že se to nikdy nedostane k oku dítěte, které by se chtělo inspirovat a začalo pít bublifuk (což tu je ukázáno), dobrý nad kterým se nikdo moc nezamyslel, nechápu, že to mohlo vyhrát hned dvě festivalové prvenství.Tuje. [ FAMO písek, ? ] ()

ZaFi. 

všechny recenze uživatele

"A jaká znáte další písmenka na R?" Krátký filmeček s příjemnou a hravou animací o blonďatém asiatovi, kterému se všichni posmívají, avšak on se jednou napije Fanty, která ho promění v kuličku a on odlétá kamsi do nebes. Že by nám tím, chtěla autorka říct, že Fanta je špatná? No, asi jo. Vše tomu totiž nasvědčuje... ()

Reklama

Reklama