Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brouček avizoval, že hodlá do firmy investovat, aby zlepšil komfort zaměstnanců. Marta s Věrou se těší, že by mohlo jít o klimatizaci. Na poradě zjišťují, že chce Brouček v jejich kanceláři nainstalovat kamery. Jsou v šoku z možnosti ztráty soukromí a vzepnou se k odporu, který je ovšem úspěšný jen do okamžiku, kdy je firma vykradena. Kdo kancelář vykradl? A uhájí si Marta s Věrou právo na soukromí? (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já žiju v Matrixu, který ovládá matka mého šéfa, protože ovládá svého syna, který ovládá nás. Celá moje existence byla doteď jenom iluze." Tak jsem se dozvěděl, že kamera je přítel, ale odposlech je odposlech. To je důležitý argument pro život, ale ještě zábavnější byla krádež mýdla, kterou neznámý soused natočil na mobil. Jinak tam moc originálního humoru nebylo, protože mamánek Brouček již svou "přirozenou autoritu" uplatňoval několikrát a to se srovnatelnými neúspěchy. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"psát automaticky generované maily ručně..." :))) Brouček to je teda majitel... Odměna je kamerový systém, kamera je váš přítel... :P To video bylo super, kam se na to hrabe Hollywood :D lol vzorek mýdla za klimatizaci ;) ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama